Viewed this profile
0000242
 

Tommy Borlaug

Gender:Male
Age:50's
Country:
 Sweden
Joined:October 17 2008 (7 years ago)

Site memberships (by number of visits)

Borlaug Web SiteSite manager, since Oct 17 2008
Pettersson of SöderåkraMember, since Mar 2 2016
Comments:
Sune Elestrand Hej Tommy...
Trevligt att du fortsätter med "röttersökning". Fick just ett mejl från Dick i USA, där han bl a berättade att hans dotter Heidi hittat några nya namn i släktens sidogrenar. Dessa kommer till mig efter julen. Återkommer, men före det vill jag så här elektroniskt önska dig och de dina en glad och trevlig helg.

Sune
5 years ago
Tommy Borlaug Hej där
Ja nu har jag köpt in mig på 3 nya månader på SVAR så nu är det in i dom gamla arkiven igen. Jag var hemma hos mor min idag, och hon hade fått ett julkort från Dick där han hälsa God Jul , men han skrev samtidigt att han fått mail av mig, och att jag bjudit in honom på den här sidan. men vad jag förstod av brevet så raderade hans fru gamla mail p.g.a att hennes browser blev så slö. så han hade tappat bort lite saker. Men han hälsade att jag skulle fortsätta skicka mail. Är hans mailadress fortfarande Rickard_Baumann@byu.edu?

En riktigt God Jul Själv och dina nära och kära
5 years ago
Sune Elestrand Hej, Kollade först idag (4 jan) din kommentar och fråga. Ja, Rickards adress är korrekt, eller rickard_baumann@byu.edu
Lev väl i vinter och fortsätt researcha dina anor. För övrigt har jag mejlat till Dicks dotter Hedi, men har ännu inte fått nån feed back. Däremot fick jag ett julkort från min riktiga kusin, Betty i Phoenix. Hennes far var som du vet Herman Sjöström- bror till din mormorsmor Anna.
Hejdå från Sune i ett snöigt Karlstad.
5 years ago