Viewed this profile
0004639
 

Tapsa

Gender:Male
Country:
 Finland
Joined:July 18 2008 (7 years ago)
Tapsa is a member of the site Pentzien Web Site

Other site memberships (by number of visits)

TapsanSuku Web SiteSite manager, since Oct 30 2008
Kauppi Web SiteMember, since May 6 2011
harkala Web SiteMember, since Sep 7 2010
Pietari Kovalaisen jalkelaiset Web SiteMember, since Dec 24 2009
The IGNATIUS Family and our AncestorsMember, since Mar 22 2010
Rantti Web SiteMember, since July 12 2011
makila Web SiteMember, since May 7 2011
Silpola Web SiteMember, since July 6 2011
Panula-Heinonen Web SiteMember, since Oct 2 2010
Tuomas Mennander 1815 Web SiteMember, since Jan 31 2011
And 216 more »
Comments:
Eero Ignatius Tervehdys ja kiitos pääsystä jäseneksi "TapsanSuku" sivustolle. Minulle oli pieni yllätys, että katseluni on kuitenkin rajoitettu, koska olen maksanut MyHeritagelle vain keskimmäisen tason maksut, mutta onhan se toisaalta ymmärrettävää ottaen huomioon, miten suureen aineistoon lisämaksu oikeuttaa.

Olet tervetullut pieneen Ignatius Family -puuhuni, jos se kiinnostaa. Siellä on tällä hetkellä vain 841 nimeä, koska olen panostanut enemmän kilpailevaan sivustoon Geniin, jota varmaankin totuttuani siihen pidän MyHeritagea parempana. Geni ei ole toistaiseksi luonut kieliversioita, mutta Google Translate -palvelulla sivuston omat tekstit kyllä kääntyvät - käännösten laatua en ole tarkistanut.

Genissä on tällä hetkellä yli 80 milj. profiilia, joista yli 36 milj. ns. "Big Tree'ssä" (kuten minäkin sukuineni) eli "connected", yhteyksissä toisiinsa. Epäkriittistäkin materiaalia löytyy valitettavasti, mutta taso on paranemaan päin, ja viime kuukausien suosituin asia on ollut eri tutkijoiden yhteistyö ja sen avulla tapahtuva aineiston laadukkuuden kehittäminen.

Terveisin,
Eero Ignatius
6 years ago
Pekka Rautanen Hei, onko totta, että Geniin ei voi viedä tietoa Gedcom-muodossa?
5 years ago
Tapsa En minä ainakaan osaa. Vissiin se on tehty toisenlaiseksi eli on vain yksi kokonaisuus. Eero saa siirtää maksamani kaksi vuottas itseelleen, jos tahtoo. Minulla on liian suuret tietokannat naputeela niitä uudelleen.
Terveisin Tapani Kauppi
5 years ago
Tapsa Hei Eero minulta saat haluamaassasi muodossa Sursill-tietokannan sillä silä meillä on eniten yhteisiä sukulaisia. terveisin Tapani Kauppi.
5 years ago
Chris Johnson Oh I'm in trouble! My language skills are not good, for your language in Finland. Perhaps you could translate it for me? Who is our connections with, in the family tree? If we can start from there, maybe we can learn a bit more from each other.

Chris Johnson
jtbird4@hughes.net
Milan, New Mexico USA
5 years ago
JL Hei Tapani, löysin itseni sukupuustasi :) Olemme siis kai sukulaisia.

terkuin Jaana
4 years ago
Tapsa Kyllä varmaan ollaan
4 years ago
Tuula Kleemola Hei Tapani ! Amalia Johanna Wiander sopisi olemaan sama minun sukuselvityksessä, mutta en ole ihan varma, kun minulla ei ole hänen syntymä aikaansa, Mutta oli Naimisissa Otto Otonp. Willbergin kanssa, vihitty 1863 ja Otto oli pappi Lammilla.Terv. Tuula Kleemola
4 years ago
ritva koskensalo multanen Hei Tapani Lauri Aleksanteri Multanen oli Isäni serkku, onko tietoa hänen pojistaan ja Veljen Toivo Multasen lapsista
4 years ago
Karen Bristol So sorry to hear - Tapani has done such amazing work here, his spirit will live on through all the connection he has made throughout the world :]

My thoughts are with you Kirsti & Ari

Bless

from Karen (Australia)
4 years ago
Raimo Savumaa Hei!
Suvussa mainittu Antti Romu s. 17.11.1890.
on minun isän Viljam s. 10.1.1905. velipuoli.
Lisäksi hänen veljiä olivat: Matti s. 7.3.1888 k.1896,
Lydia Maria s.16.8.1895. k.25.9.1895, Lydia Maria
s. 23.10.1898. k.26.1.1901, sisarpuoli: Hilma Lääveri
s. 4.3.1902. k.1988.

Raimo Savumaa
4 years ago
MATTI JUHANI KIVISTÖ OSUMA: ERKKI HIRVINIEMI oli vaarini Justus Jokelan (Hirviniemi) *6.9.1881 vanhin veli.
terv. Matti Kivistö.
3 years ago
Annette Lindstein Hei siellä!
Onko kukaan teistä, jotka tietävät, Erkki Rytilahti ja Selma Rytilahti (Kauhanen) tulevat Kemijärven, huomasin Tapani Kauppi oli Erkin vanhempia sukupuun, jos on niitä, jotka kuuluvat hänelle. Erkki ja Selma on minun ex-mieheni isoisä ja isoäiti! Olisi kiva saada joitakin tietoja heidän sukulaistensa tällaisissa tapauksissa. Heidän tyttärensä oli nimeltään Aili Marja Rytilahti naimisissa Riikola!
Terveisin Annette Lindstein!
3 years ago
Marja Rintala Meillä taitaa olla yhteyksiä tuohon Toivolan sukuun. Olen yrittänyt koota nyt sitä. Ilmeisesti Anni Mirjam Koskinen (Lindeman) on äitini pikkuserkku. Äitini Aune Rintala on Muisto Herman Toivolan lapsia.
t. Marja Rintala
3 years ago
Heino Hirsimaki ehkä olenme samaa sukua koska Juho kustaa Näsi on isäni lamko - Lijamäkiä
3 years ago
Paavo Viljakainen Olen äitini puolelta Kaarlelan Kåla ja Kleemolan talosta
Paljonhan tuota sukua on 500 vuodessa kertynyt
3 years ago
Torbjörn Alm I found a relation that probably is incorrect.
Wilhelmina Gustava Charlotta Federley is NOT sister to Johanna Arwidsson. Her father is Gustav Maurirtz Armfelt, a cousin to Johanna Arwidsson.
3 years ago
MP Hei! Huomasin että Laina os. Puikkonen (ukkini sisar) ja miehensä Viljo Kinni ovat Teille jotain sukua. Onko Teillä tietoa heidän tyttäristään, ovatko vielä elossa Raija, Raila ja Anja?
t. Marjut Puikkonen
2 years ago
Christine Anne-May Lindgrén Hei! Olin yllätynyt kun sain smartin henkilöstä Signe Svanhild Wilén. Oletko sukua hänelle vai tuliko hän vain polullesi? Henkilö on siis Porvoosta. T. Christine
2 years ago
Timo Koskiluoma En kovasti ymmärrä näitä sivustoja, kunhan eksyin Isoisäni isän David Sireniuksen kautta tänne. Isoisäni oli Eliel Teodor Sirenius joka muutti suomalisuuden aikana sukunimensä muotoon Koskiluoma.
Davidia pitemmälle en ole "noviisina" päässyt vielä. Äitini molemmat vanhemmat olen selvittänyt 1600-luvun alkuun molemmat... enkä näinollen voi ketää tässä asiassa hyödyttää.
Mutta jos jollakulla on halua auttaa voi lähettää tietoja:
mertzutimo@gmail.com
2 years ago