Viewed this profile
0005974
 

Ton van Cauwenberghe

Gender:Male
Age:60's
Country:
 Netherlands
Joined:May 2 2008 (7 years ago)
Genealogy surnames I am researching:van Cauwenberghe, Philipsen, van den Goor, de Hart, van Ninhuijs, Engelen, Linssen, en vele andere.
Ton is an active member of the site Jansen Web Site
Ton visited 3 times, last visit on January 28 2013 (3 years ago)

Other site memberships (by number of visits)

van Cauwenberghe Web SiteSite manager, since Jan 18 2016
Bos Web SiteMember, since Dec 1 2013
Leblanc Web SiteMember, since July 26 2013
Manders/Groetelaers Web SiteMember, since June 5 2012
Herman GEENEN Web SiteMember, since Nov 10 2012
kurvers Web SiteSite manager, since June 12 2013
Peters Paau Web SiteMember, since Mar 27 2013
Coolen-Caris Web SiteMember, since July 1 2011
Derks Vroomans projectMember, since May 10 2011
schepers Web SiteMember, since Aug 22 2012
And 357 more »
Comments:
Ton van Cauwenberghe Els
Bedankt. De naam van Cauwenberghe is NIET verwant met Doek.
Groeten
Ton
5 years ago
debbie barber Hello Ton., How are you related to the Verspays, that you have taken my information on my brother and sister in law?
4 years ago
Ton van Cauwenberghe Debbie
I am NOT related to the Verspays.
Regards
Ton
4 years ago
Rob van Etten Goedemiddag Ton,

Bedankt voor je deelname. Ik ben samen met mijn zus Cynthia bezig met onze stamboom van de familie van Etten. Mijn oma, Agnes Blom ( van Etten) is de link in onze stambomen. Nu willen we ook meer weten van mijn opa zijn kant Franciscus van Etten - Gouda. Weet jij misschien meer?

groeten,

Rob van Etten
robvanetten@toxozon.nl
4 years ago
Ton van Cauwenberghe Rob en Cynthia
Ik heb al jullie voorouders nu in mijn stamboom staan tot ongeveer 1790. Oudst gevonden voorouder van jullie is Leendert van Etten, geboren rond 1790/1788 Spanbroek ((WS). Al deze informatie kun je ook vinden op www.genlias.nl
Groeten
Ton van Cauwenberghe
4 years ago
John Leers De ouders van Jozefina Middelhoven zijn Otto Middelhoven en Antoinette Middelhoven - Hoofs
3 years ago
Tommy Meerman I am researching the the Meerman/Hoogslag family's have you got anything that I can use in English or Dutch if fine Greetings Tommy
3 years ago
Herman GEENEN Heb inderdaad dubbele site's maar kan deze helaas niet wissen, anders gooide ik die eruit. Heb drie beroertes gehad en toen ben ik de mist in gegaan. De laatse is de goede site.
Groetjes,
Herman GEENEN
3 years ago
Frances Neutelings Greetings from Canada. I am curious to know how my family relates to your family. You also need to add my mom to the Beckers family. Frances Neutelings
2 years ago
Roland Bergsma Hallo Ton,
Ik zie dat je als echtgenote van Pieter Modder (mijn grootvader) Helena Jeanette Oudejans hebt vermeld. Dit is echter onjuist. Hij was getrouwd met Jeanette Helena Oudejans (mijn grootmoeder). Helena Jeanette was de oudste zuster van mijn grootmoeder en zij was getrouwd met Johan Eernstman.
Groet,
Roland Bergsma
2 years ago
Lisette (E.J.J.M.) van Broekhoven Hallo Ton, enja ik zou ook graag willen weten welke relatie jij hebt met de familienaam Polling enz.grt Lisette.
2 years ago
Ton van Cauwenberghe Er is geen relatie met de naam Polling. We zijn GEEN bloedverwanten.
2 years ago
Ton van Cauwenberghe Rosi, we zijn GEEN bloedverwanten. Maar ik ben een heel erg grote stamboom aan het maken waarin de relatie te zien is tussen zoveel mogelijk families. Er staan nu al meer dan 21.000 verschillende achternamen in ijn stamboom. En ik zal proberen je ouders op te zoeken en de scheiding te verwijderen. Ik weet alleen nu even niet hoe je ouders heten.
one year ago
theodorus antonius willems Hallo,
ik ben theo willems, heeft mijn familie iets met jouw familie, of is dit onderzoek je hobby
one year ago
Ton van Cauwenberghe Ik denk dat we geen bloedverwanten zijn. Maar het is mijn hobby om zoveel mogelijk families te verenigen in een grote stamboom.
one year ago
Ton van Cauwenberghe Rosi Gertrudis. Een paar opmerkingen.
1. Het zou veel prettiger zijn als je berichten via het normale email gedeelte van de stamboom stuurt dan kan ik er veel beter op reageren dan dat je opmerkingen plaatst bij mijn profiel.
2. Met de opmerking dat er VEEL namen/schrijfwijzen niet kloppen kan ik niets. Vertel me dan maar WELKEW namen niet kloppen dan klan ik ze corrigeren als dat echt fout blijkt te zijn. Veel namen worden op wel 3 of 4 manieren geschreven in de diverse documenten op genealogie-sites.
4. Jij staat nu ook in mijn stamboom ZONDER dat we bloedverwanten zijn.
5.Je vader is blijkbaar ook getrouwd geweest met Annie Piwecki en daarvan weer gescheiden volgens de stamboom van Jason Daan ( zie de smartwatches bij je vader ) en bij de stamboom van Jan Ruijters.
one year ago
Rosi Junghans-Ruijters Blijkbaar getrouwd geweest ???? zo was het ook. Maar met mijn moeder was hij niet gescheiden Maar sorry hoor dat ik dat via deze pagina meedeel. Dat er op sites veel namen anders worden geschreven klopt wel maar mijn reactie is helemaal niet negatief bedoelt .Wilde alleen maar aangeven dat volgens de geboorte akte de namen anders staan, En ik kan het weten. Het waren mijn ouders. En ja Bij Jan Ruijters staat het ook verkeerd en wij zijn wel familie. Maar Jan wist niet exact de namen. Jason Dean is familie van mij!. Maar sorry als dit verkeerd is overgekomen. Wilde alleen weten of er een bloedverwantschap was. Prettige avond verder.
one year ago
Ton van Cauwenberghe Rosi
Er is GEEN bloedverwantschap tussen ons, niet via Ruijters of welke andere familie van jouw dan ook. En namen worden in geboorteaktes al vaak anders geschreven dan in huwelijks- of overlijdensaktes. En dan heb je nog de roepnaam die meestal ook weer anders is.
Groet
Ton
one year ago
Martin Vogelzangs Hallo Ton.
Mischien kun jij mij helpen.
Mijn zus haar kinderen een zoon en een dochter zijn allebei getrouwd met dochter en zoon van de fam van rijswijck in Beringe. hoe kan ik nou de ouders van de fam van Rijswijck samen voegen in de stamboom van mij.
Groetjes Martin Vogelzangs
232 days ago
Ton van Cauwenberghe Martin, stuur me maar eens alle namen van die personen en nummer ze bijvoorbeeld. Schrijf er maar bij wie nu met wie getrouwd is en wie kind is van welke 2 ouders dan ga ik het wel in de stamboom verwerken. Dan neem je het daarna maar over. Mijn email is cauwenberghe@home.nl
232 days ago