Viewed this profile
0002005
 

Kees Jansen

Gender:Male
Age:60's
Country:
 Netherlands
Joined:April 18 2008 (8 years ago)
Kees is an active member of the site Van Laarhoven Web Site
Kees visited 12 times, last visit on May 9 2015 (11 months ago)

Other site memberships (by number of visits)

Jansen Web SiteSite manager, since Apr 18 2008
Ernest Web SiteMember, since Dec 1 2011
van Aert Web SiteMember, since Jan 25 2009
Thomas van HoutenMember, since Oct 1 2010
Familie Remie Web SiteMember, since Sep 1 2011
Stamboom Boot-Rutten Web SiteMember, since Sep 1 2011
Luijbregts-Huijbregts Web SiteMember, since June 21 2011
Egan Jacobus Web SiteMember, since Aug 25 2010
Roland Heeren Web SiteMember, since Mar 4 2012
familie KerremansMember, since Mar 7 2012
And 116 more »
Comments:
wilhelmina coremans Ik kreeg een melding van een overeenkomst in onze stambomen betr. Josephus Coremans getrouwd met Petronella Pijpers. Weet U misschien iets meer en hoe zijn zij familie van U?

Met vriendelijke groet,

Ineke Coremans
4 years ago
Kees Jansen Hallo Ineke,

Het beste wat je doen kunt is lidmaatschap aanvragen op mijn stamboom. Dan kun je naar hartelust zoeken naar het antwoord op jouw vragen. Ik wens je veel succes.
Groeten
Kees Jansen.
4 years ago
Simon van Dongen Beste Kees,
Voor zover ik me herinner zijn de overeenkomsten in onze stambomen vooral van de kant van mijn vrouw. Ik verdiep me daar verder niet in. Haar moeder heette Matthijssen en ik weet dat ene mijnheer Dick Krabbendam daarvan een uitgebreide stamboom heeft.
Zijn mailadres is : genealogie@krabbendam.eu
Onderstaande link verwijst naar de genealogie-site van de Matthijssens zoals gemaakt door de heer Krabbendam : http://genealogie.krabbendam.eu/Gen/Matthijssen/genealogie.html
4 years ago
elm gielisse Beste heer Jansen,
Aanvankelijk dacht ik dat het een link naar de fam. van mij vrouw was , zij heet nl. met haar meisjesnaam Jansen . Maar het gaat over mijn fam. Gielisse . Als zij de moeder is van Piet Gielisse { voormalig wethouder } wil ik graag het lidmaatschap aanvragen van jouw site .
3 years ago
Theodorus Bakx Beste Kees,
Leuk de smartmtaches, niet in de laatste plaats omdat er foto's zijn van Jacobus Bakx die ik niet kende. Heb nog een vraagje, als je vergelijkingen doet zie je een famililefoto van de familie Bakx. Heb je enig idee wie er allemaal op die foto staan?
mvrgr Theo Bakx
one year ago
Kees Jansen Hallo Theo,

Ik heb desbetreffende foto nog eens bekeken, maar helaas voor jou weet ik ook niet wie er allemaal op staan. Ik zou je dan ook willen adviseren om nog maar even verder te zoeken. Veel succes met je verdere zoekacties.
Groeten
Kees Jansen
one year ago
Albert van Dorsselaer De overeenkomst tussen onze beide Maria Anna (Adriana) van Waterschoot, geboren Bogaert is juist. Alleen mijn sterfdatum zal wel foutief zijn, ik neem aan dat uw 5 januari 1849 de juiste is en zal deze in mijn registratie wijzigen. wij zullen elkaar in de toekomst nog wel meer tegenkomen. Vriendelijke groet van Albert van Dorsselaer.
285 days ago