Alla släktplatsmedlemmar kan se dina släktträd på din släktplats. Därför bör du noga överväga vem du bjuder in att bli medlem på din släktplats. Beroende på dina inställningar kan medlemmar på en släktplats ha fullständig eller begränsad redigeringsbehörighet för släktplatsen.
Du kan ställa in följande restriktioner för medlemmar:
- Redigera släktträdet
- Lägg till innehåll på släktplats
- Bjuda in andra medlemmar
För mer information vänligen läs följande: Om du inte vill att dina medlemmar ska kunna redigera ett släktträd ska du göra följande:
1. Logga in på din släktplats.
2. Håll muspekaren över fliken ’Släktträd’ och klicka på ’Hantera släktträd’.
Du kommer att omdirigeras till en sida som listar alla släktträd som du har på just denna släktplats.
3. Till höger på sidan under ’Åtgärder’ har du några alternativ att välja mellan. Klicka på alternativet ’Redigera trädets inställningar’.
4. Under ’Behörighet’ ska du välja att bara du kan redigera trädet .
5. Klicka på ’Spara’.
Om du inte vill att medlemmar ska kunna lägga till innehåll på din släktplats ska du göra följande:
1. Logga in på din släktplats.
2. Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet på skärmen och välj 'Min integritet' . 3. Du ser alla dina släktplatser i listan till vänster, klicka på 'Innehåll' under den släktplats ni vill göra inställningar för.
4. Avmarkera alternativet 'Tillåt webbplatsmedlemmar att publicera innehåll på webbplatsen'.
5. Klicka på ’Spara’.
6. Klicka sedan på 'Tillgång' (under släktplatsens namn), och avmarkera alternativet 'Tillåt mina släktplatsmedlemmar att bjuda in andra medlemmar till webbplatsen'.
7. Glöm inte att spara dina inställningar!





