Du kan alltid se DNA-matchningar för ditt eget DNA-kit. Dessutom kan du se DNA-matchningarna för alla DNA-kit som du aktiverat och hanterar på ditt eget konto.
Om ditt DNA-kit har aktiverats och hanteras via en annan persons konto, kommer den personen att ha tillgång att se dina DNA-matchningar också.
För DNA-kit som du hanterar har du möjlighet att dela DNA-matchningar med andra med hjälp av funktionen "Dela DNA-resultat". Klicka här för att lära dig mer om denna funktion.
DNA-matchning är aktiverat som standard på din familjewebbplats, vilket gör att de som delar DNA med dig kan se DNA-matchningarna som ni båda har gemensamt.
För ytterligare information om sekretessalternativ för dina DNA-data och DNA-matchningar, kan du hitta mer information här.
