Hoppa till huvudinnehåll

Hur avslutar jag säkerhetskopieringstjänsten?

Du kan avsluta säkerhetskopieringstjänsten när som helst genom att kontakta Kundservice.


​

Säkerhetskopior lagras endast så länge tjänsten betalas. Om tjänsten av någon anledning avslutas sparas tidigare kopior i 30 dagar för att du ska kunna ladda ner dem till din dator. Efter fristen om 30 dagar kan säkerhetskopiorna inte återställas.

Fick du svar på din fråga?