Hoppa till huvudinnehåll

Hur ångrar jag de ändringar som gjordes efter det att jag synkat mitt träd?

Synkroniseringsprocessen gäller för uppdateringarna som gjordes på din släktplats till ditt projekt i FTB och tar sedan ändringarna som gjorts till din släktplats.
​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​

Varje gång du synkroniserar släktträdet som tidigare ändrats på släktplatsen, skapar Family Tree Builder en säkerhetskopia på ditt projekt. Den på förhand inställda antalet säkerhetskopior som skall bibehållas är 10.
​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​

Ifall ditt projekt ändrades på släktplatsen online och dessa ändringar laddades ner till Family Tree Builder under senaste synkronisering, kan du besluta återgå till den föregående versionen av ditt projekt.
​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​

Det är möjligt att upphäva de ändringar som gjordes efter synkronisering av ditt släktträd och laddat ner ändringarna från din släktplats genom att återställa ditt projekt från en säkerhetskopia i Family Tree Builder.


För att göra det öppna Family Tree Builder på din dator. Klicka på 'Arkiv' in den översta menyraden och välj 'Återställ' projekt'.



I det fönster som uppenbarar sig, välj ‘Återställ från fil på hårdskivan’ och klicka på ‘Nästa’ knappen.

​​​​​​​​​​​​​​


Välj det aktuella projektet (Släktträd) från en nerdragsbox rubricerad ‘Projekt’. Välj sedan den aktuella säkerhetskopian att återställas från en nerdragsbox rubricerad ‘Säkerhetskopia att återställa’ och klicka 'Nästa'.





​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Fick du svar på din fråga?