Hoppa till huvudinnehåll

Synkroniseras ändringar som är gjorda på mitt släktträd på släktplatsen tillbaka till mitt Family Tree Builder projekt?

Javisst! I den nya versionen av Family Tree Builder finns det en tvåvägs "länk" mellan projektet som finns i ditt Family Tree Builder program och det projekt som finns på din online släktplats.


​

Det betyder att alla ändringar du gör på ditt släktträdsprojekt online kommer att reflekteras tillbaka till Family Tree Builder när du synkroniserar ditt projekt och vice versa.


​

Om du vill ha en detaljerad instruktion på hur du synkroniserar ditt släktträd, läs följande artikel: Hur synkroniserar jag det släktträd jag skapat i Family Tree Builder med min online släktplats?

Fick du svar på din fråga?