Als u zich afvraagt waarom een andere gebruiker een kopie heeft van de foto's die u naar uw site hebt geüpload, leggen we uit hoe dit kan gebeuren en hoe u uw instellingen kunt wijzigen.
1.Het kopiëren van foto's via online Smart Matches is een Premium-functie die beschikbaar is voor leden met een site-abonnement. Dit kan de manier zijn waarop de andere gebruiker zijn of haar kopie van uw foto's heeft ontvangen. Meer informatie over deze functie vindt u hier:
Hoe bewaar ik informatie van Smart Matches in mijn stamboom op mijn online familie site?
Uw foto's zijn daarom mogelijk niet "gestolen" in de zin dat de andere gebruiker uw foto's heeft gedownload en opnieuw heeft geüpload naar zijn of haar stamboom. Het is waarschijnlijker dat ze zijn gekopieerd via SmartMatches™.
Als u niet wilt dat anderen foto's van uw site kopiëren via Smart Matches™, wijzig dan de instellingen voor Smart Matching™ in uw stamboom.
Lees het volgende artikel voor een gedetailleerde uitleg:
Hoe kan ik Smart Matches-instellingen wijzigen voor mijn online-familiestamboom?
Houd er rekening mee dat de instellingen per stamboom verschillen. Als u dus meer dan één stamboom op uw familiesite heeft, zorg er dan voor dat u de instellingen voor elke stamboom wijzigt.
2. Daarnaast hebben andere gebruikers mogelijk een Photo Discovery ontvangen, waarbij ze diverse foto's van iemand in hun stamboom hebben ontvangen. Foto's die andere gebruikers, zoals u, naar hun respectievelijke familiesite hebben geüpload en beschikbaar hebben gesteld aan andere gebruikers. Meer informatie over deze functie vindt u hier: Wat zijn Photo Discoveries™?
Als u niet wilt dat anderen foto's van uw site kopiëren via Smart Matches™ en u de instellingen voor Smart Matching™ in uw stamboom al hebt gewijzigd, geldt dit ook voor de Photo Discoveries.
3. Ten slotte is het natuurlijk mogelijk dat andere gebruikers uw foto's via de zoekmachine hebben gevonden, de foto's handmatig via hun browser hebben gedownload en naar hun familiesite hebben geüpload, maar uw foto's niet via een MyHeritage-functie hebben ontvangen.
Als u niet wilt dat uw foto's in de zoekmachine worden weergegeven, zodat andere gebruikers ze kunnen vinden, kunt u dit uitschakelen door de instructies in dit artikel te volgen:
Kan ik mijn informatie in de SuperSearch verwijderen?
Een volledig overzicht van al onze privacyinstellingen vindt u hier:
Wat zijn de privacy-instellingen voor mijn familiesite?
