Naar de hoofdinhoud

Hoe kan ik Search Connect™ uitzetten?

Wanneer u niet wil dat de onderzoeken die u hebt uitgevoerd in SuperSearch worden opgeslagen en ontdekt kunnen worden door andere mensen via Search Connect, dan kan u op ieder moment, uw lid voorkeuren wijzigen door het volgende te doen:
​​​​​​​​​

1. Log in op uw familiesite.
​​​​​​​​​

2. Klik op uw naam aan de rechterbovenzijde van het scherm en kies “Mijn privacy”.
​​​​​​​​​


​

3. Klik op “Mijn lidmaatschapsvoorkeuren” links en verwijder het vinkje bij “Activeer Search Connect™”.
​​​​​​​​​


​

Wanneer dit is uitgezet, worden alle eerdere zoektochtresultaten die u hebt gemaakt verwijdert, en worden nieuwe zoektochten niet vastgelegd.


​​​​​​​​​

Was dit een antwoord op uw vraag?