Alle medlemmer på et familienettsted kan se dine slektstrær på familienettstedet; derfor er det viktig at du tenker nøye gjennom hvem du inviterer til å bli medlem på ditt familienettsted. Avhengig av dine innstillinger, kan et medlem på familienettstedet ha fulle redigeringsrettigheter på det spesifikke nettstedet.
Du kan sette følgende restriksjoner for dine medlemmer:
- Redigere slektstreet
- Legge til innhold på familienettstedet
- Invitere andre medlemmer
For detaljer vennligst les det følgende:
For å begrense dine medlemmer så de ikke kan redigere ditt slektstre, gjør følgende:
1. Logg inn på ditt familienettsted.
2. Flytt musmarkøren over ‘Slektstre’ fanen og velg ‘Administrere trær’.
Du vil bli videresendt til siden som lister alle slektstreprosjektene som du har på ditt familienettsted.
3. På høyre side av skjermen vil du ha noen få alternativer å velge mellom. Klikk ‘Redigere slektstre innstillinger’ valget.
4. Velg ‘Bare deg’ valget under ‘Tillatelser’.
5. Klikk ‘Lagre’.
Hvis du ønsker å begrense nettstedsmedlemmenes mulighet til å legge inn innhold og å invitere personer til ditt familienettsted, vær vennlig å følge trinnene nedenfor:
1. Logg inn på ditt familienettsted.
2. Klikk på ditt navn i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Personverninnstillinger’.
3. Velg ditt familienettsted fra listen til venstre og klikk på ‘Innhold'.
4. Fjern haken i ‘Tillat medlemmene å publisere innhold på nettsiden’ alternativet.
5. Klikk på ‘Lagre’.
6. Klikk så på ‘Tilgang’ under navnet på ditt familienettsted til venstre og fjern haken i ‘Tillat medlemmer på min side å invitere andre medlemmer til siden’ alternativet.
7. Husk å lagre dine innstillinger!





