Du kan alltid se DNA-treff for ditt eget DNA-sett. I tillegg kan du se DNA-treffene for ethvert DNA-sett du har aktivert og administrerer på din egen konto.
Hvis DNA-settet ditt ble aktivert og administreres gjennom en annen persons konto, vil den personen også ha tilgang til å se dine DNA-treff.
For DNA-sett som du administrerer, har du muligheten til å dele DNA-treff med andre ved å bruke funksjonen "Del DNA-resultater". Klikk her for å lære mer om denne funksjonaliteten.
DNA-matching er aktivert som standard på familiesiden din, slik at de som deler DNA med deg kan se DNA-treffene dere begge har til felles.
For ytterligere detaljer om personvernalternativer for dine DNA-data og DNA-treff, kan du finne mer informasjon her.
