Gå til hovedinnhold

Hvordan stopper jeg sikkerhetskopitjenesten?

Du kan stoppe sikkerhetskopitjenesten når som helst ved å kontakte vårBrukerstøtte.


​

Sikkerhetskopier blir bare oppbevart så lenge tjenesten blir betalt for. Hvis tjenesten av en eller annen grunn blir stoppet, blir tidligere sikkerhetskopier beholdt for en utsettelsesperiode på 30 dager for å tillate deg å laste ned sikkerhetskopiene til datamaskinen din. Etter utsettelsesperioden på 30 dager er det ikke mulig å gjenopprette sikkerhetskopier.


​​


​​


​​


​​

Svarte dette på spørsmålet?