Gå til hovedinnhold

Hvordan lagrer jeg et dokument fra MyHeritage søkemotoren for historiske dokumenter?

MyHeritages Søkemotor gjør det mulig å lagre et historisk dokument som du har funnet i søkemotoren, direkte i profilen til en person i ditt slektstre. Referansene vil bli koblet til profilsiden og vist på følgende vis:





Når du har funnet et dokument gjennom søkemotoren som du ønsker å oppbevare i personens profilsiden i et av dine forskjellige slektstre, kan du gjøre dette ved å bruke knappen ‘Lagre dokument’ øverst til høyre i dokumentet:






Etter du klikker på knappen ‘Lagre dokument’, vil et nytt menyvalg komme opp for å spørre i hvilket av de tilgjengelige slektstre du ønsker å lagre dette dokumentet.



Når du har valgt slektstreet, kan du begynne å skrive navnet til personen hvor du ønsker å legge dokumentet til. Når du starter å skrive, vil det automatisk bli søkt etter personene og vise resultatet slik.



Etter du har valgt personen lagrer du dokumentet. Klikk på knappen "Fortsett" og neste del av prosessen vil starte – trekke ut informasjonen fra dette dokumentet for ditt familietre:






Vennligst legg merke til, at når du krysser av for ‘Ikke vis meg dette igjen’, vil ikke meldingen vises neste gang du lagrer et dokument og du vil automatisk bli sendt videre til siden ‘Ta ut informasjon til ditt slektstre’. For mer informasjon om uttrekking av informasjon, vennligst les følgende artikkel: Hvordan trekker jeg ut informasjon fra et dokument til slektstreet mitt?


Nå er dokumentet lagret i den spesifikke personens profil. Du kan også se etter det lagrede dokumentet i bunnen av siden ved dokumentet:



Bemerk, at når du krysser av for ‘Ikke vis meg dette igjen’, vil den neste gang du lagrer et dokument denne meldingen ikke vises lenger og du vil bli sendt automatisk videre til siden ‘Ta ut informasjon til ditt slektstre’.​


Vennligst legg merke til:

Hvis et dokument blir vist som et resultat av RecordMatche, vil du ikke få valget for å lagre dokumentet men få forespørsel om å ‘bekrefte’ det. Dette ‘bekreft’ valget vil automatisk lagre dokumentet.




Hvis du ønsker å lagre samme dokumentet til en annen person, sjekk følgende FAQ: Kan jeg lagre et dokument til mer enn en person?

Svarte dette på spørsmålet?