Du har muligheten til å avvise et helt Photo Discovery, eller ekskludere de bildene du ikke ønsker fra et bestemt Photo Discovery. Her beskrives hvordan du går frem:
1. For å avvise alle bildene i et Photo Discovery, klikk på X-en i oppdagelsens øvre høyre hjørne:
En annen måte å gjøre dette på er å klikke på ‘Vis oppdagelse’, rull ned til bunnen av listen med bilder og klikk på ‘Avvis denne oppdagelsen’:
2. Som standard blir alle bildene i et Photo Discovery kopiert til ditt tre når du legger til oppdagelsen. Hvis du ønsker å utelate bestemte bilder som du ikke ønsker, klikk på haken ved siden av bildet og velg det bort.
Antallet bilder som blir lagt til i ditt tre vil bli oppdatert i knappen ‘Legg til XX bilder til ditt tre’.



