1. Logg inn på ditt familienettsted.
2. Beveg musepekeren din over "Slektstre" og klikk på "Mine bilder":
3. Finn albumet som du ønsker å slette.
4. Klikk på knappen og på ‘Slett album' for å slett ned albumet fra ditt nettsted:
Bekreft at du ønsker å slette dette albumet ved å klikke ‘Ja’ i vinduet som dukker opp.
Merk: Bildene vil ikke bli slettet fra hovedbiblioteket.



