Det er to alternativer for å gjenopprette slektstreet ditt. Du kan enten gjenopprette treet fra datamaskinen eller fra familiesiden din.
Slik gjenoppretter du et slektstreprosjekt fra datamaskinen din:
Family Tree Builder oppretter automatisk en sikkerhetskopi av prosjektet ditt når det oppdager et behov for å gjøre det, for eksempel når du gjør en betydelig endring fra en tidligere lagret prosjektversjon eller før du utfører en gjenopprettingsoperasjon.
Det er også mulig å lagre en sikkerhetskopi manuelt. For mer informasjon vennligst bruk følgende artikkel: Hvordan sikkerhetskopierer jeg Family Tree Builder-prosjektet mitt?
Som standard opprettes sikkerhetskopien i 'Sikkerhetskopiering'-mappen i prosjektets katalog på datamaskinen din.
For å gjenopprette en sikkerhetskopi derfra eller fra et annet sted på datamaskinen din, hvis du lagret en sikkerhetskopi manuelt, gjør følgende:
1. Åpne Family Tree Builder-programvaren.
2. I den øvre menylinjen klikker du på "Fil" og velger "Gjenopprett prosjekt".
3. Velg å gjenopprette prosjektet fra en fil på disken.
4. Velg sikkerhetskopien i henhold til datoen.
Hvis du ønsker å gjenopprette prosjektet lagret av deg manuelt utenfor prosjektets mappe, klikk på '...'-knappen under "Alternativt kan du gjenopprette prosjektet fra en fil som du lagrer utenfor prosjektets mappe" for å bla etter filen på datamaskinen din.
5. Hvis du bare vil gjenopprette treet du jobber med, ikke endre navnet.
** Hvis du vil bruke filen du gjenoppretter som et nytt prosjekt, må du sjekke alternativet «Gjenopprett som et nytt prosjekt» og angi et nytt navn.
6. Hvis du valgte å gjenopprette filen til det eksisterende prosjektet, vil du se følgende skjermbilde:
Klikk på 'Neste'.
7. Suksess!




