כאשר אילן יוחסין מסונכרן מ- Family Tree Builder לאתר המשפחה המקוון, ניתן לצפות בו ברשת, ויוצר האתר יכול לבצע בו עדכונים. אם אתה/את מעוניין/מעוניינת לאפשר לחברי האתר המשפחתי שלך לעדכן את אילן היוחסין המסונכרן, אנא קרא/קראי את התשובה לשאלה הבאה: האם משפחתי יכולה לעדכן אילן יוחסין מסונכרן?
אילן היוחסין שלך יוצג בפני חברי ומבקרי אתר המשפחה שלך בהתאם להגדרות הפרטיות של אתר המשפחה שלך.
זכור/זכרי, יש לך שליטה מלאה כיצד ניתן לצפות או לעדכן את אתר המשפחה שלך.
כדי לעדכן את הגדרות הפרטיות אנא קרא/קראי את התשובה לשאלה הבאה:
הערה:
אילנות יוחסין הנוצרים בתוכנת Family Tree Builder מוגדרים מלכתחילה לסנכרון עם אתר המשפחה ולספק לך יתרונות נוספים כמו שיתוף של אילנות היוחסין שלך עם חברי משפחתך וקבלת התאמות חכמות עם אילנות יוחסין אחרים ב- MyHeritage.
אם אתה/את בוחר/בוחרת לא לסנכרן, ישנן תכונות רבות הכלולות בתוכנה שלא תוכל/תוכלי ליהנות מהן במלואן, כמו למשל התאמות חכמות, התאמת רשומות, אירועים קרובים ודף פרופיל מאתר המשפחה ועוד.
הסנכרון משרת גם כגיבוי בזמן אמת של אילן היוחסין שלך. במקרה שאילן היוחסין על מחשבך הושחת מסיבה כלשהי, באפשרותך בקלות להוריד את אילן היוחסין שלך מאתר המשפחה שלך. חלק זה של הסנכרון לא יסולא בפז אשר מגן על העבודה הקשה שלך.
באפשרותך לבחור לשמור את אילן היוחסין לעצמך, ולא לסנכרן אותו לאתר משפחה.
כדי לנטרל את אפשרות הסנכרון, אנא קרא את המאמר שלהלן: האם אפשר לבחור לא לסנכרן את אילן היוחסין שלי ב-Family Tree Builder עם אתר המשפחה שלי?
