לדלג לתוכן הראשי

כיצד ניתן לבטל את השינויים שבוצעו ב- Family Tree Builder לאחר שסנכרנתי את אילן היוחסין שלי?

פעולת הסנכרון מטמיעה את העדכונים שבוצעו באתר המשפחה שלך לתוך הפרויקט שלך ב- , ולאחר מכן לוקח את השינויים שבוצעו ומחזירם לאתר המשפחה.


​

בכל פעם שאתה/את מסנכרן/מסנכרנת את אילן היוחסין אשר שונה לפני כן באתר המשפחה, מייצר גיבוי לפרויקט שלך. ברירת המחדל היא שמירת 10 גיבויים.


​

משמעות הדבר היא שאם הפרויקט שלך שונה באתר המשפחה באינטרנט, והשינויים הורדו אל בסנכרון האחרון, באפשרותך להחליט לחזור לגירסה הקודמת של הפרויקט שלך.


​

אפשרי הדבר לשחזר שינויים שבוצעו, לאחר סנכרון אילן היוחסין שלך והורדת השינויים מאתר המשפחה, ע"י שחזור הפרויקט שלך מעותק הגיבוי ב- .


​

כדי לעשות זאת, אנא פתח/פיתחי את במחשבך. בשורת התפריטים העליונה לחץ/לחצי על "קובץ" ובחר/בחרי באפשרות "שחזור פרויקט מגיבוי".


​


​

בחלון החדש המופיע, בחר/בחרי באפשרות "שחזור מקובץ על הדיסק" ולחץ/לחצי על הכפתור "הבא".


​


​

בחר/בחרי את הפרויקט המתאים (אילן היוחסין) מהתיבה הנגללת הנקראת "פרויקט". כעת בחר/בחרי את הגיבוי המתאים לשחזור מהרשימה הנגללת הנקראת "גיבוי לשחזר" ולחץ/לחצי "הבא".


​


​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

האם קיבלת תשובה לשאלתך?