Siirry pääsisältöön

Miksi toisella käyttäjällä on kopio valokuvistani?

Mikäli mietit, miksi toisella käyttäjällä on kopio sivustollesi lataamista valokuvista, selitämme seuraavaksi, miten tämä voi tapahtua ja miten voit muuttaa asetuksiasi.
​

1. Valokuvien kopioiminen online-Smart Matches -toiminnon avulla on Premium-ominaisuus, joka on käytettävissä sivuston tilaajille, ja se voi olla tapa, jolla toinen käyttäjä on saanut kopion valokuvistasi. Voit lukea lisää tästä ominaisuudesta täältä:
​


​

Valokuvasi eivät siis todennäköisesti ole ”varastettuja” siinä mielessä, että toinen käyttäjä olisi ladannut ja ladannut uudelleen valokuvasi omaan puuhunsa, vaan ne on todennäköisemmin kopioitu SmartMatches™-toiminnon avulla.
​


​

Mikäli et halua muiden kopioivan valokuvia sivustoltasi Smart Matches™ -toiminnon avulla, muokkaa Smart Matching™ -asetuksia sukupuussasi.
​

Oheisesta artikkelista voit lukea yksityiskohtaisen selityksen:
​Kuinka voin muuttaa Smart Matches -osumien asetuksia verkossa olevalle sukupuulleni?
​

Huomioithan, että asetukset ovat sukupuukohtaisia, joten jos perhesivustollasi on useampi kuin yksi puu, niin muistathan muuttaa asetuksia jokaiselle puulle erikseen.
​

2. Tämän lisäksi muut käyttäjät ovat saattaneet vastaanottaa Photo Discovery-valokuvalöytöjä, minkä kautta he ovat saaneet erilaisia valokuvia sukupuidensa henkilöistä.Nämä ovat valokuvia, jotka muut käyttäjät (kuten sinä) ovat ladanneet omalle perhesivustolleen ja asettaneet muiden käyttäjien saataville. Voit lukea lisää tästä ominaisuudesta oheisesta artikkelista:
​

Jos et halua antaa muiden kopioida valokuvia sivustoltasi Smart Matches™ -ominaisuuden kautta ja olet jo muuttanut Smart Matching™ -asetuksia sukupuussasi, tämä vaikuttaa myös Photo DIscoveries -valokuvalöytöihin.
​

3. On myös mahdollista, että muut käyttäjät ovat löytäneet valokuvasi hakukoneen kautta, ladanneet ne manuaalisesti selaimellaan ja ladanneet ne omalle perhesivustolle ilman MyHeritage-ominaisuuden käyttöä.
​

Mikäli et halua valokuviesi näkyvän hakukoneessa muille käyttäjille, voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä seuraamalla oheisen artikkelin ohjeita:
​

Täältä löydät täyden selvityksen kaikista tietosuoja-asetuksistamme:

Vastasiko tämä kysymykseesi?