Kyllä. Kun rekisteröidyt Reimagineen olemassa olevalla MyHeritage-tililläsi, molemmat tilit yhdistetään toisiinsa. Itse Reimagine-tilin poistaminen (mutta ei sovelluksen poistaminen puhelimestasi) poistaa pysyvästi kaikki henkilötietosi järjestelmästämme, mukaan lukien kaikki MyHeritage-tililläsi olevat tiedot, eli sukupuut, valokuvat ja DNA-tulokset.
