Voit lopettaa varmuuskopiointipalvelun milloin tahansa ottamalla yhteyttä tukitiimiimme.
Varmuuskopioita säilytetään vain sen ajan, kun varmuuskopiointipalvelusta maksetaan. Jos palvelu jostain syystä keskeytetään, aiemmat varmuuskopiot säilytetään ennallaan 30 päivän ajan, jotta voit ladata varmuuskopiot tietokoneellesi. 30 päivän lisäajan jälkeen varmuuskopioita ei voi palauttaa.
