Siirry pääsisältöön

Kuinka voin poistaa Search Connect™ -toiminnon käytöstä?

Jos et halua, että SuperSearchissä tekemäsi haut tallennetaan ja muut käyttäjät näkevät ne Search Connectin kautta, voit milloin tahansa muuttaa jäsenasetuksiasi seuraavasti:
​​​​​​​ ​
​​​​​​​​1. Kirjaudu perhesivustollesi.
​​​​​​​ ​
​​​​​​​​2. Napsauta nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Yksityisyyteni".
​​​​​​​​​



​​​​​​​​3. Napsauta vasemmalla puolella olevaa kohtaa "Omat asetukseni" ja poista valinta kohdasta "Salli Search Connect™".
​​​​​​​​​


​​​​​​​​Jos toiminto poistetaan käytöstä, kaikki aiemmin tekemäsi haut poistetaan eikä uusia hakuja tallenneta.
​​​​​​​ ​
​​​​​​​​
​​​​​​​​​

Vastasiko tämä kysymykseesi?