Siirry pääsisältöön

Voinko synkronoida puuni automaattisesti Family Tree Builder -sovelluksessa?

Koska macOS Sequoia 15.4.1 -tietoturvakorjaus julkaistiin 16. huhtikuuta, käyttäjämme eivät valitettavasti voi enää synkronoida ohjelmistostamme MyHeritage-perhesivustoonsa. Tämän vuoksi Family Tree Builderin käyttöä macOS Sequoiassa ei valitettavasti enää tueta, ja suosittelemme sen sijaan jatkamaan sukupuun rakentamista perhesivustollasi.


​

Family Tree Builder ja verkkopuut synkronoituvat automaattisesti keskenään 24 tunnin välein, vaikka Family Tree Builder olisi suljettuna (kunhan tietokoneesi on päällä!). Synkronointi suoritetaan myös aina, kun tallennat projektisi.
​​​​​​ ​​​​ ​
​​​​​​​Myös muiden sivuston jäsenten lisäämät valokuvat ja valokuvien merkinnät synkronoidaan kätevästi projektiisi Family Tree Builderissä.
​​​​​​ ​​ ​
​​​​​​​Jotta voit käyttää automaattista synkronointia, sinun on varmistettava, että sen asetukset ovat valittuina seuraavasti:
​​​​​​ ​ ​
​​​​​​​1. Avaa Family Tree Builder -ohjelmisto.
​​​​​​ ​ ​
​​​​​​​2. Napsauta "Työkalut" ylävalikkopalkista ja valitse "Asetukset".
​​​​​​ ​​​


​

​​​3. Napsauta avautuvassa ikkunassa vasemmalla puolella olevaa "Synkronoi"-painiketta.
​​​​​​ ​​ ​
​​​​​​​4. Varmista, että oikealla puolella parametrin "Synkronoi projektit automaattisesti sivustooni" arvoksi on asetettu "Kyllä". Tallenna asetukset napsauttamalla "OK".
​​​​​​ ​​​


​

Vastasiko tämä kysymykseesi?