Spring videre til hovedindholdet

Hvad sker der, når jeg tilføjer en Person Discovery?

Når du har anvendt en Person Discovery, føres du til dit slægtstræ, hvor en meddelelse opsummerer, hvad der netop har fundet sted:


Dit træ bliver opdateret og viser alle de nye personer, der netop er føjet til dit træ og er markeret med 'NYE' etiketter. Etiketterne bliver der i 30 dage og forsvinder derefter.



Du kan nu udforske dit træ og klikke på de nye optegenelser for at se deres profiler og se, hvilke oplysninger du lige har fået om hver enkelt person.



Du vil også begynde at modtage Smart Matches og Record Matches for disse nye optegenelser samt yderligere Instant Discoveries™, så dit træ nu udvides endnu hurtigere.

Bemærk: Af tekniske årsager vil Instant Discoveries™ indledningsvis kun være tilgængelig for slægtstræer med 25.000 eller færre personer. Når du har anvendt en Discovery, ændres dit træ, og derfor skal nye de opdagelser genberegnes. Når genberegningen er fuldført, hvilket kan tage fra nogle få sekunder og op til 24 timer, vil MyHeritage tilbyde dig yderligere Opdagelser.

Besvarede dette dit spørgsmål?