Du kan når som helst stoppe backup-tjenesten ved at kontakte vores supportteam.
Sikkerhedskopieringer bibeholdes kun, mens der betales for backup-tjenesten. Hvis servicen af en eller anden grund stoppes, holdes de tidligere sikkerhedskopier intakte i en afdragsfri periode på 30 dage for at give dig mulighed for at downloade sikkerhedskopierne til din computer. Efter perioden med en tidsfrist på 30-dage kan sikkerhedskopier ikke gendannes.
