Spring videre til hovedindholdet

Hvordan kan jeg deaktivere den automatiske synkronisering af et specifikt projekt i Family Tree Builder?

For at deaktivere den automatiske synkronisering af et projekt i Family Tree Builder (FTB), skal du gøre følgende:


​

1. Klik på 'Synkronisering (udgivelse)' i den øverste menulinje, og vælg 'Synkroniseringsindstillinger'.


​


​

2. I det nye vindue skal du klikke på knappen 'Avancerede indstillinger'.


​


​

3. Marker indstillingen 'Deaktiver synkronisering til [Navn på websted]'.


​


​

4. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer.


​


​


​


​

Besvarede dette dit spørgsmål?