Hvis du ikke ønsker, at de søgninger, du foretager i SuperSearch, skal gemmes og blive fundet af andre personer via Search Connect, kan du når som helst ændre dine medlemsindstillinger ved at gøre følgende:
1. Log ind på din familieside.
2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af skærmen og vælg 'Mit privatliv'.
3. Klik på 'Mine medlemspræferencer' til venstre, og fjern markeringen i 'Aktivér Search Connect™'.
Hvis det er slået fra, slettes alle tidligere søgninger, du har foretaget, og nye søgninger vil ikke blive husket.


