Ne u mundësojmë miliona njerëzve të zbulojnë të kaluarën e tyre dhe të fuqizojnë të ardhmen e tyre

Rrënjët tona

Nga një fillim biznesi me një garazh modest, MyHeritage është rritur në një kompani globale dhe ka ndërtuar platformë kryesore për zbulimin e historisë familjare.
Udhëhequr nga vlerat tona thelbësore të inovacionit, dhembshurisë dhe diversitetit, MyHeritage u ofron përdoruesve një përvojë kuptimplotë zbulimi që bashkon të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e tyre duke përdorur teknologji të sofistikuar të përputhjes, miliarda të dhëna historike ndërkombëtare dhe teste të ADN-së në shtëpi.

Historia jonë

2003

Kompania është e themeluar nga Gilad Japhet

Gilad Japhet filloi me biznes gjenealogjik në garazh në shtëpinë e tij

2005

Uebfaqja shkon drejtpërdrejt

Uebfaqja MyHeritage.com - një platformë falas për ndërtimin e trungjeve familjare, shkon drejtpërdrejt në 6 gjuhë

2007

Lëshues i Smart Matches™ (teknologji e fuqishme gjenealogjike)

MyHeritage lëshon teknologji të përparuar të përputhjes për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë të afërmit në pemët e tjera familjare

2010

Aplikacioni për celular shkon drejtpërdrejt

MyHeritage u mundëson përdoruesve të marrin gjenealogji gjatë lëvizjes me aplikacionin celular MyHeritage

2012

Fillon të ofrojë të dhëna historike

MyHeritage lëshon një motor kërkimi me miliarda të dhëna historike; dixhitalizon regjistrimin e SHBA-ve në vitin 1940

2014

Lëshim i Instant Discoveries™ (tipar që krahason pemët familjare të përdoruesve me të tjerët)

Karakteristika inovative mund të shtojë degë ose fotografi të plota në pemën familjare të përdoruesit me një klikim

2016

Lëshimi i ADN-së MyHeritage

MyHeritage lëshon një test të ADN-së së konsumatorit që gjen të afërmit dhe ofron një ndarje etnike

2017

Shitje të Trajnimeve Ueb për Pemën e Trashigimisë Familjare

MyHeritage sigurin platformën dhe programin e webinarëve për Pemën e Trashigimisë Familjare (është e 10-ta e shitur në rënditje!)

2018

Konferenca e parë drejtpërdrejtë e MyHeritage

MyHeritage organizon konferencën e saj të parë të përdoruesve ndërkombëtare në Oslo, Norvegji

2019

10 miliardë të dhëna historike

Koleksionet e MyHeritage vazhdojnë të rriten shpejt dhe të arrijnë një moment të rëndësishëm

2020

Hapet Laboratori MyHeritage

MyHeritage krijon një laborator më të fundit për të rritur ndjeshëm aftësitë për testim të COVID-19 në Izrael

Ekipi ynë

Angazhimi ynë për familjen, trashëgiminë dhe diversitetin nxisin zhvillimin e teknologjive inovative dhe janë themeli i kulturës sonë të kompanisë të krijuar nga 650 punonjës tanë në Izrael, Amerikën e Veriut dhe Evropë.

Ekipi ynë i menaxhimit ka një përvojë të pasur nga kompanitë kryesore të teknologjisë.

Njihuni me ekipin tonë të menaxhimit

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë?
Mësoni më shumë rreth karrierës në MyHeritage

MyHeritage nga numrat

42 përdorues në të gjithë botën
49 pemët familjare
20,3 Miliardë të dhënat historike
8,2 Milionë Baza e të dhënave të ADN-së
Milionë

Porta e zbulimeve

MyHeritage zhvillon teknologji të përparuar dhe ofron një përvojë të jashtëzakonshme përdoruesi që e bën më të lehtë se kurrë hulumtimin e historisë familjare.
Përdoruesit fillojnë duke shtuar disa emra dhe teknologjitë tona të përputhjes automatike i ndihmojnë ata të rritin pemët e tyre familjare.
Përdoruesit mund të eksplorojnë historinë e tyre familjare në bazën tonë të të dhënave globale me 12.5 miliardë të dhëna historike, me shumë miliarda të shtuara çdo vit.
Përdoruesit mund të zbulojnë origjinën e tyre etnike dhe të marrin ndeshje me të afërmit me një test të thjeshtë të ADN-së me shtupë në faqe.

Laboratori MyHeritage

Duke u mbështetur në burimet dhe ekspertizën e kompanisë, dhe nga shqetësimi humanitar, MyHeritage ngriti me shpejtësi një nga laboratorët më të mëdhenj për COVID-19 në botë për të rritur në mënyrë dramatike aftësitë e testimit në Izrael dhe për të shpëtuar jetë. Laboratori ka ndihmuar në uljen e ndjeshme të vdekshmërisë në shtëpitë e pleqve të Izraelit.

Laboratori ka krijuar 200 vende të reja pune në Izrael dhe aktualisht përpunon deri në 20,000 teste në ditë.

 

MyHeritage zhvillon projekte pro bono në të gjithë botën

Kërkim fisnor
Kërkim fisnor Ne i dërgojmë punonjësit tanë në ekspedita për të dokumentuar historitë familjare të komuniteteve të largëta fisnore në rrezik të zhdukjes kulturore.
Kërkim të ADN-së
Kërkim të ADN-së Ne i ndihmojmë të birësuarit dhe familjet e tyre të lindjes të bashkohen duke dhuruar 20,000 komplete ADN-je.
Rikthim të Aseteve të Grabitura
Rikthim të Aseteve të Grabitura Ne identifikuam trashëgimtarët e pasurive të grabitura në Luftën e Dytë Botërore dhe ua kthyem atyre pronarëve të tyre të ligjshëm.
Ribashkim i Familjeve Hebreje Jemenite
Ribashkim i Familjeve Hebreje Jemenite Ne dhuruam komplete falas të ADN-së për të ndihmuar anëtarët e komunitetit hebre jemenas të gjejnë përgjigje për të dashurit e tyre të humbur.
Sekreti i Erikoussa
Sekreti i Erikoussa Ne ribashkuam pasardhësit e një familje hebreje të fshehur gjatë Luftës së Dytë Botërore me pasardhësit e trimave ujdhesarë grek që rrezikuan jetën e tyre për t'i shpëtuar ata.