Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Upgrade not applied
Gail Fallender
- Close

I upgraded my site to Premium Plus 5 days ago - Plimus Order Ref. #44998513.  It has been charged to my credit card but  still has not taken effect.  I've written twice to My Heritage and received an automatic answer saying that "as a Premium Member your inquiry will be answered quickest" -  Report #2012050510000799.  No answer.  PLEASE HELP!  I am frustrated. 

Thank you.

Gail Fallender
Sherman Oaks, CA
- Reply
2
RE: Upgrade not applied
Gail Fallender
- Close

This is the reply I received fro "Anna" this morning. 

Dear Gail, Thank you for writing to MyHeritage support! I have checked your account, you are the manager of one family site - Leonard Web Site, which has Premium subscription starting March 24. Are you sure that you open this very site when you log in to MyHeritage.com? Maybe you're visiting one of those sites that you're member at?  In order to check this please go to MyHeritage, log in, click "Account" in the right upper corner and click "My Sites". Here you'll see the list of the sites you're manager and member on. If you need my further assistance, please let me know, I'll be happy to help you. Best regards, Anna MyHeritage.com team -=- Email: support@myheritage.com     Web: http://www.myheritage.com/

And this is my reply to her:

 

You are correct in saying that I am the manager of the Leonard Web Site and THAT is the site I upgraded to PREMIUM PLUS.  Obviously there has been some mistake and the upgrade was not applied to that site.  On March 24, 2012 I paid $75.00 to extend my LEONARD PREMIUM account.  On May 1, 2012 I paid $40.46 to upgrade the LEONARD account to PREMIUM PLUS.  that is the only account of which I am manager, the only account I use and this error should be corrected ASAP.  Please examine your records to confirm this. 
Please!!!!!!!

-=-

Gail Fallender
Sherman Oaks, CA
- Reply
 
Loading...
Loading...