Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Min webbplats
Bengt-Olof Litz
- Close

Varje gång som det sker en säkerhetsuppdatering, så tillkommer ytterligare en web-plats. Jag har nu 3 sidor med i stort sett samma uppgifter, att hålla reda på. Varför? Kan jag göra något åt det?

Eftersom jag nu har fått 3 sidor så finns det enligt hemsidan 3 ggr så mycket folk i vår familj, som det egentligen finns...1800 st x 3 = 5400 ..Jösses, vilken stor familj! Fattas bara att jag måste börja göra matchningar mot mina egna sidor!

Smart match är så långt ifrån "smart" som det kan vara. Hur man kan matcha t.ex. Gun-Marie Person, född 1958, med Anna Olsdotter, född 1707, är för mig en gåta, eller rättare sagt ett stort misslyckande av programmerarna. Matchningen är till 58% "säker. Eller tror ni det är intressant att sitta och avvisa 250 heltokiga "matchningar" pr kväll? Skärpning!!!

Bengt-Olof Litz
Staffansteops, Sverige
- Reply
2
RE: Min webbplats
MyHeritage Marketing
- Close

 

Hej Bengt-Olof, 

Tack för att du kontaktar vår kundtjänst. 

Du kan enkelt ta bort de träd som du inte vill behålla genom att logga in på din sida, gå till "släktträd" och därefter "hantera släktträd". Där kan du ta bort de oönskade släktträdena. 

Om du vill ta bort Smart Matches kan du välja att ignorera dem så att de hamnar längst ner på sidan.

Det kan du göra genom att gå till Smart Matches-sektionen på hemsidan, klicka på "visa matchningar" och därefter klicka på "ignorera detta träd".  

 

MyHeritage Marketing
London
- Reply
 
Loading...
Loading...