Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Profile pic of each member isnt uploading...
Joana Belo
- Close

Tried to put a profile pic for each member and noticed some changes were made...we cant choose anymore a pic fom the gallery of each member to be his profile pic...i tried then upload a pic from each one and just coudlnt...it gives some error...cant upload...so is there anyway to add a profile pic for each member using one of their gallery....i tried to drag the pic to the box but failed..any hints??

Thank you in advance!!

Joana Belo
Portugal
- Reply
2
RE: Profile pic of each member isnt uploading...
Jennifer Aditha Banfield (Sickinger)
- Close
I had a similar problem - my pics were showing in the tree but not on reports.  After weeks of back & forth with MH I made note of all of those missing from the reports - because half were there, and half were not.  Turns out that all the ones that were not showing in the reports were "Bitmap" files.  After I changed them all to "Jpeg" I haven't had a problem.
Jennifer Aditha Banfield (Sickinger)
Canada
- Reply
3
RE: Profile pic of each member isnt uploading...
Judith Kimsey
- Close

Well, I thought My Heritage techs were handling these questions, but I guess not. I had a similar problem (not with uploads, but with getting the pictures showing). This worked for me.

1. In the gallery, click on the picure you want to open and enlarge it.

2. On the right side of the page, under "In the photo", should be a thumbnail of the photo you opened., with a more info link to the right of it.

3. Click on more info to open a drop-down menu.

4. Click on Show in Family Tree. That seems to populate all the right places. It usually works for me, but not always. I think this is a little buggy.

Good luck

Judith Kimsey
- Reply
4
RE: Profile pic of each member isnt uploading... [2]
Joana Belo
- Close
I followed your instructions but then i go to the tree and do what???...the profile pic just isnt there...i want to put a profile pic for each member on the page...but everytime i upload the project from heritage builder, the site just clears them all....not clear, clear...they still there but only in the galley, the person is again with no pic on the profile you know what i mean...i think this should have be fixed along time ago...;(
Joana Belo
Portugal
- Reply
5
RE: Profile pic of each member isnt uploading... [3]
Judith Kimsey
- Close
Sorry that didn't work. As I said, it doesn't always work for me. Think you're right, this is a bug that needs fixing. I think it's related to the fact that I can't get content to show. Wish somebody technical from the company would pay some attention to us!
Judith Kimsey
- Reply
6
RE: Profile pic of each member isnt uploading... [4]
Rhianna W
- Close

If you have photos on your family site, you can easily make them into the profile photo for a person in the tree:

How do I turn a tagged photo into a personal photo on my Family Site?

 

Rhianna W
Tel Aviv, Israel
- Reply
 
Loading...
Loading...