Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Svensk hjälp
Deleted member
- Close

Hej

Finns det någon svensk hjälp på denna sida my Heritage, söker främst allmänna tips och råd om hur man löser olika problem med sidan. Har inte httan nån svensk support än.

Maila gärna mig, vi kanske kan starta en egen tavla för svenska  tips och råd.

Mv Lasse

 

 

Deleted member
- Reply
2
RE: Svensk hjälp
Matti Raiha
- Close

 

Svenska: Jag tänker att det finns inte svenska hjälp här. Finska hjälpet finns här också inte, tänker jag. Jag har börjat finska översättning för Family Tree -programmet och frågade några saket men ingen har ännu svarade. Förlåt mit dåligt svenska därför att jag är finska och jag hade talat eller skrivit svenska för lång tid. Engelska är mycket bättre. Jag tänkär också görä svenska översättning efter finska. Om här finns någon som tänker samma sak skicka mig mail.

English: I  think there is no swedish help here. There is no finnish help here. Alsoever I did not found anything. I have started finnish translation for Family Tree -rogram and asked few questions for support but did not get answer yet. After finnish translation i'm going to make swedish too because in finland there is also a lot of swedish people. If here is anyone who could or can help me with few questions please send me Email. 

Suomi: Täällä ei ehkä ole suomalaista tukea puhumattakaan suomalaisesta. Joka tapauksessa olen aloittanut kääntämisen suomeksi ja aion tehdä sen myös ruotsiksi. Jos jotain kiinnostaa minulle voi laittaa sähköpostia. ps. Apu on myös tarpeen. Käännös on melkein tehty. Täytyisiköhän helpit myös kääntää?  Testaus on hankalaa koska ohjelmassa ei näytä olevan suomalaisen näppäimistön tukea muualla kuin virtuaalinäppäimistössä enkä ole saanut mitään tietoa kuin suomen kielen saisi mukaan.

email: matti.raiha (at) suonentieto.fi 

 

 

 

 

Matti Raiha
Finland
- Reply
3
Suomen apu
Nikolai Ylirotu
- Close

Greetings

Family Tree Builder is fine program, and it would be nice to get finnish version also. Not for program, but for reports. I´d like to make book and the use of english term  is not possible.  

If you need help for translation, I volunteer.

Tervehdys

Family Tree Builder on hieno ohjelma ja sitä käyttäneenä itsellenekin nousi mieleen että käännös myös suomeksi. Jos ei muuhun niin ainakin raportteihin. Syystä että aion tulostaa sukuni 450 jäsentä kirjaksi ja silloin suomen kieli on välttämätön.

 Jos apu kiinnostaa, käännösten tekemiseen, olen mielelläni mukana.

 nylirotu(a)gmail.com

Nikolai Ylirotu
Finland
- Reply
4
RE: Suomen apu [3]
Matti Raiha
- Close
Ohjelma on tulossa myös suomeksi ja olen jo kääntänyt käyttöliittymän kutakuinkin kokonaan suomeksi. Joitakin asioita en vielä ole kuitenkaan kääntänyt johtuen  siitä että on hankala löytää suomenkielistä vastinetta. Raportteihin asti en vielä ole päässyt mutta on kuitenkin tulossa työn alle. Jossain vaiheessa jonkun pitäisi kyllä tarkistaa ettei ole kielioppivirheitä yms. joten siinä vaiheessa ainakin odotan palautetta.  
Matti Raiha
Finland
- Reply
5
RE: Svensk hjälp [2]
member
- Close

Support has sent you a message directly to your email address. We would love for you to help us finish the translation. We have a support package to help you. As for the Swedish translation, we should have this done by next week.

Please check your email. Smile

Many Thanks

- Reply
6
RE: Svensk hjälp [3]
Deleted member
- Close

hi

im still wating?

mv Lasse

Deleted member
- Reply
7
RE: Svensk hjälp [4]
Matti Raiha
- Close
Någon andra person gör translation till svenska.Jag gör bara finska. I vilket situation är det ny , det vet jag inte.
Matti Raiha
Finland
- Reply
 
Loading...
Loading...