Welcome

Jeg hedder John Madsen og er webansvarlig for dette sted.
Dette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet og dele deres billeder. Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here.
Our family tree is posted online on this site! There are 2285 names in our family site.
Siden blev sidst opdateret den July 30 2015 og har i øjeblikket 50 medlem(mer).

Denne stamtavle er i høj grad blevet til, efter et direkte afskrift af hvad min fars farbror, Mads Frederik Madsen har nedskrevet i 1935, som min farbror Tage Frederik Madsen har lagt et kæmpe arbejde i, for at få opdateret, som er blevet til hæftet "Slægtsregister - Uden fortid ingen fremtid" ca. år 2000, samt Chr. Kjeldsens erindringer "Jernbanespor og andre spor", Folketællingerne fra "Dansk Demografisk Database", dda.dk, diverse kirkebøger og hjælpsomme slægtsforskere på Bornholm m.fl. + opdateringer fra dette program og alle dets medlemmer.

If you wish to become a member too, please click here.   Pt. er det min fætter Finn Hedeman Madsen der opdaterer sin del af familien, jeg har opdateret det jeg ved om min mormor og morfars familie (Madsen & Ipsen / Thorsen m.fl.) I nær fremtid vil det blive min svoger Thomas Kofoed og hans familie det går ud over.

I er alle velkomne til at tilføje rettelse og bemærkninger, samt tilføje billleder af jeres familiemedlemmer, eller skriv til mig, så skal jeg nok ordne det.  

 God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Today
John Madsen published a new version of the Johns aner export family tree from the Family Tree Builder
Yesterday
John Madsen updated the details of Elisabeth Gabrielsdotter Akeleye (Kofoed) in family tree Johns aner export
July 25, 2015
Lars Kruse Madsen joined another family site: Larsen Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002266