You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mitt namn är Mikael Hjalmarsson. Jag är född 1971 och uppvuxen i Vänersborg.

 

Min skolgång startade på Blåsut skola, 1:an till 6:an. Sedan blev det högstadiet i sta’n och Huvudnässkolan. På gymnasiet gick jag 4-årig teknisk linje (inriktning – bygg), två år i Vänersborg och två år på Nils Ericsonsgymnasiet i Trollhättan.

 

Efter gymnasiet så gjorde jag lumpen i 12 mån. på P4 i Skövde. Under lumpartiden gick byggbranschen ner, så jag började fundera på något annat. Efter lumpen läste jag till slöjdlärare i Linköping, och började som sådan i Lidköping ht-95.

 

Hösten -99 blev jag opererad för en hjärntumör och i samband med den operationen fick jag hjärnhinneinflammation, vilket resulterar i att musklerna reagerar långsamt, ataxi och försämrad finmotorik. Det påverkar framförallt balans och tal. Efter operationen var jag sjukskriven i tre år.

 

Numera är jag rullstolsburen och jobbar 50 % i skolbiblioteket. Jag kunde inte vara kvar i slöjdsalen eftersom det är farligt med maskinerna och min finmotorik är ju inte på topp. Det är jobbigt att skriva också och det kan därför bli ganska så korthugget emellanåt. Det här t.ex. tar ju rätt så lång tid att skriva.


Jag gifte mig -96 och har två pojkar, födda -97 och -00. I nov-08 fick jag reda på att frugan hade ett förhållande med en annan kvinna och jag fick flytta i mån.skiftet nov-dec. Skilsmässan var färdig i maj-09.

 

Jag började som scout i miniorerna (SSF) -79 i Vänersborg. Jag var med hela vägen upp, men tog paus i samband med operationen. När stora grabben fick åldern inne och började 2005 i Lidköping, så hjälpte jag till och sedan har det fortsatt. Numera är det bara jag som är med.

 

Jag pysslar lite med släktforskning också. Det hela började med att jag sammanställde vad farfars farföräldrar börjat skriva om släkten i en gammal familjebibel. Sedan har det bara rullat på.

 

 

                                                                       Glad Mikael 

 

Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka here för att kontakta mig.
Our family tree is posted online on this site! There are 1060 names in our family site. The earliest event is the death of Andreas (Andersson) (18). The most recent event is the birth of <Private> Olofsson (Sep 24 2012).
Släktplatsen uppdaterades senast den Aug 29 2014 och har 19 registrerad(e) medlem(mar). If you wish to become a member too, please click here.   Mycket nöje!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Aug 23, 2014
Mikael Hjalmarsson updated the details of (Måns Andersson) in family tree GEDCOM 130102
Aug 20, 2014
jorunn olsen joined another family site: Sandnes Web Site
Mikael Hjalmarsson updated the details of Elsa* [Dagmar Cecilia] Larsson (född Jonsson) and Lars Paul Bertil* Larsson in family tree GEDCOM 130102
Aug 19, 2014
Mikael Hjalmarsson updated the details of Britta [(Andersson)] (född Johansdotter) in family tree GEDCOM 130102
Aug 18, 2014
Kerstin Wallin joined another family site: Karlsson och Olofsson släkt
Aug 17, 2014
Nicolas Persson joined another family site: Häggander Web Site
Mikael Hjalmarsson updated the details of Britta [(Andersson)] (född Johansdotter) in family tree GEDCOM 130102
Aug 10, 2014
Kerstin Wallin joined another family site: RIPPON Web Site
Aug 09, 2014
Nicolas Persson updated his profile.
Aug 08, 2014
Mikael Hjalmarsson updated the details of Astrid Margareta "Greta" Nyqvist and (Anna* Maria Elisabet Eriksson (född Eriksson (f. Karlsson))) in family tree GEDCOM 130102
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002421
 
Loading...
Loading...