You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mitt namn är Mikael Hjalmarsson. Jag är född 1971 och uppvuxen i Vänersborg.

 

Min skolgång startade på Blåsut skola, 1:an till 6:an. Sedan blev det högstadiet i sta’n och Huvudnässkolan. På gymnasiet gick jag 4-årig teknisk linje (inriktning – bygg), två år i Vänersborg och två år på Nils Ericsonsgymnasiet i Trollhättan.

 

Efter gymnasiet så gjorde jag lumpen i 12 mån. på P4 i Skövde. Under lumpartiden gick byggbranschen ner, så jag började fundera på något annat. Efter lumpen läste jag till slöjdlärare i Linköping, och började som sådan i Lidköping ht-95.

 

Hösten -99 blev jag opererad för en hjärntumör och i samband med den operationen fick jag hjärnhinneinflammation, vilket resulterar i att musklerna reagerar långsamt, ataxi och försämrad finmotorik. Det påverkar framförallt balans och tal. Efter operationen var jag sjukskriven i tre år.

 

Numera är jag rullstolsburen och jobbar 50 % i skolbiblioteket. Jag kunde inte vara kvar i slöjdsalen eftersom det är farligt med maskinerna och min finmotorik är ju inte på topp. Det är jobbigt att skriva också och det kan därför bli ganska så korthugget emellanåt. Det här t.ex. tar ju rätt så lång tid att skriva.


Jag gifte mig -96 och har två pojkar, födda -97 och -00. I nov-08 fick jag reda på att frugan hade ett förhållande med en annan kvinna och jag fick flytta i mån.skiftet nov-dec. Skilsmässan var färdig i maj-09.

 

Jag började som scout i miniorerna (SSF) -79 i Vänersborg. Jag var med hela vägen upp, men tog paus i samband med operationen. När stora grabben fick åldern inne och började 2005 i Lidköping, så hjälpte jag till och sedan har det fortsatt. Numera är det bara jag som är med.

 

Jag pysslar lite med släktforskning också. Det hela började med att jag sammanställde vad farfars farföräldrar börjat skriva om släkten i en gammal familjebibel. Sedan har det bara rullat på.

 

 

                                                                       Glad Mikael 

 

Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka here för att kontakta mig.
Our family tree is posted online on this site! There are 1073 names in our family site.
Släktplatsen uppdaterades senast den Jan 23 2015 och har 19 registrerad(e) medlem(mar). If you wish to become a member too, please click here.   Mycket nöje!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Jan 22, 2015
Mikael Hjalmarsson tagged <Private> Djurberg in 1 photos
 
Mikael Hjalmarsson tagged <Private> Djurberg in 1 photos
 
Mikael Hjalmarsson updated the details of <Private> Djurberg , <Private> Djurberg and <Private> Djurberg in family tree GEDCOM 130102
Jan 20, 2015
jorunn olsen joined another family site: Noorda Web Site
Jan 14, 2015
Mikael Hjalmarsson updated the details of [Per Olofsson] in family tree GEDCOM 130102
Jan 12, 2015
Mikael Hjalmarsson updated the details of [Anders Amundsson] and <Private> Djurberg in family tree GEDCOM 130102
Jan 08, 2015
Mikael Fransson joined another family site: Svensson Web Site
Mikael Hjalmarsson updated the details of Anna Larsson (född Gustafsdotter) in family tree GEDCOM 130102
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002534
 
Loading...
Loading...