Welcome

Mitt namn är Elof Söderström och jag startade denna släktplats. Jag är född i Palohuornas och bosatt sedan 1965 i Malmberget. Mycket av grundmaterialet till de närmaste släktleden med foton har jag fått av Jack Koppari som lagt ned ett väldigt gediget arbete på våra släkter.
Släktplatsen skapades med hjälp av MyHeritage.com. Det är ett fantastiskt system som gör det möjligt för alla att skapa en webbplats för släkten, publicera egna släktträd på Internet och dela med sig av sina bilder. Med MyHeritage Family Tree  så kan Du kopiera hela eller delar av mitt släktträd till Ditt träd.
Om du har kommentarer eller feedback till denna släktplats, klicka here för att kontakta mig. (Det går också att ringa mig på 0970-23523).
Our family tree is posted online on this site! There are 49980 names in our family site.
Släktplatsen uppdaterades senast den May 24 2015 och har 83 registrerad(e) medlem(mar). If you wish to become a member too, please click here.   Mycket nöje!


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Larsson Web Site
A site member joined another family site: Gnarpslakt Web Site
A site member joined another family site: Barth-Heyerdahl Web Site
May 22, 2015
A site member commented on event 75th birthday of Leila LISBETH Nilsson Keskitalo:
 Hej Lisbeth,
hoppas du får en trevlig födelsedag!
Hälsar Kurt, Elena, Ava och Louis 
A site member updated the details of <Private> Engman , ELIN Eufemia Mosesson (Engman) , VIKTOR Lennart Engman , <Private> Engman and 1 other people in family tree Familjetrad1ud023_76--526l,27aug2013
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0032611
 
Loading...
Loading...