You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Mijn naam is Johan C. Thepass , en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op here om contact met mij op te nemen.
Our family tree is posted online on this site! There are 2197 names in our family site.

 

Variaties op de naam Thepass zijn: te Pas; ten Paske; van de(r) Pas; Thepass; Tepas; Topas; van der Pasch.

De betekenis van Pas is "weide"; het stamt van het latijnse pascuum, dat in een paar Drentse plaatsnamen zoals Bargercompascuum en Emmercompascuum voorkomt.

Aan de latijnse afkomst herinnert ook de vorm Paske. In de Betuwe is pas nog altijd een bestaan woord voor percelen griend-,hakhout van elzen en wilgen.

 

De gegevens van levende personen zijn afgeschermd.  En alleen in te zien door leden van de site, deze zijn door mij zorgvuldig gescreend.

 

Als lid kan je je eigen gegevens opnemen of veranderen tevens kan en mag je deze zelf aanvullen! Graag zelfs!

De site is voor het laatst bijgewerkt op Mar 26 2015, en heeft momenteel 47 geregistreerde lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!

Go to family tree
Family news
 
View older news
News articles
Obituaries:Overlijden van Karel Berens
Posted by: Johan C. Thepass on Jan 4 2009 06:38

Tidens mijn vakantie in Zweden is op 10 december mijn neef Karel Berens overleden. Bij mijn thuiskomst op nieuwjaarsdag lag dit bericht op mij te wachten. Het trof mij diep mede omdat ik toch een redelijk contact met hem onderhield.

Dat de ze "nasi-lover" mogen ruste in vrede

1 Comment|52 Views|View full article
Visits
0006007
 
Loading...
Loading...