You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Jeg hedder Thomas Jensen og er webansvarlig for dette sted.


Jeg har oprettet min profil og dette sted på MyHeritage.com i april 2013. Jeg har et meget tidskrævende arbejde, så jeg regner ikke med, at jeg får så meget tid til at arbejde intensivt med siden her i starten. Men jeg vil invitere min nærmeste familie til at komme på træet og bidrage til at udbygge og præcisere det efterhånden.

 

Jeg har via mine forældre adgang til en række papirudgaver af stamtræer, som jeg i første omgang vil bruge til at udbygge familierelationerne tilbage i tiden.

 

Den første jeg vil bruge er den som afdækker min morfars familie, Knud Pedersen Knudsen (1889-1968), som er udarbejdet af Dansk Slægtsforskning, Fredericia i 1963 på foranledning af snedker, Rasmus Thygesen, Vestergade, Rødding pr. Spøttrup. Jeg kan se, at der allerede er andre grene af det stamtræ, som er aktive på MyHeritage.com, så jeg forventer at kunne forbinde vores stamtræ hertil.

 

Den anden familiegren, som jeg håber, at kunne udbygge er min mormor Hansine Jacobine Hartvigsen (1899-1958). Jeg ved, at der indenfor de seneste år er arbejdet på et stamtræ for denne del af familien, men jeg ved ikke hvem det er, som har stået for det, men det håber jeg at finde ud af på MyHeritage.com.

 

Den tredje familiegren, som jeg håber at kunne afdække er min farmor, Agda Jensen (f. Dyhr) (1912-1989). Jeg får snart adgang til et stamtræ for denne del af familien og vil opdatere denne.

 

Den fjerde familiegren, som jeg håber at kunne afdække er min farfar, Andre Gustav Jensen (1907-1990). Jeg ved endnu ikke, om der er udarbejdet et stamtræ for denne del af familien, men jeg vil via mine forældre forsøge at finde eventuelle arbejder og opdatere denne del af familien.

 

Siden blev sidst opdateret den July 29 2014 og har i øjeblikket 66 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Jens Erik Graversgaard joined another family site: Andersen Web Site
Jonna Christensen joined another family site: johnsen Web Site
July 28, 2014
Thomas Jensen invited Frede Nørgård Petersen to the site.
Lisa Hedegaard joined another family site: Heiberg Web Site
Erik Hummel Iversen joined another family site: Heiberg Web Site
July 25, 2014
Hugo Spühler joined another family site: McGill Web Site
July 24, 2014
Lars Sørensen joined another family site: Skov-Paludan Web Site
Svend Aage Stenberg joined another family site: Portal Family Zmyslony Fraternity
Jørn Nielsen joined another family site: Min slaegt Web Site
July 22, 2014
Vagn Lihn Kristensen invited Annelise Sørensen to the site.
Vagn Lihn Kristensen updated the details of <Private> Jensen , <Private> Jensen and <Private> Toft Jensen in family tree Jensen Family Tree
Thomas Jensen invited Anja Toft to the site.
Thomas Jensen invited Ruth Jensen to the site.
Thomas Jensen updated the details of Johanne Petronelle Møller (født Jørgensen) , Anders Hartvigsen , Maren Jensen Holst (født Rasmusdatter Degn) , Maren Jensen Holst (født Rasmusdatter Degn) and 5 other people in family tree Jensen Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0000395
 
Loading...
Loading...