Welcome

Haakon Manheim startet dette nettstedet og ønsker å dele interessen for historie og slektsgransking. Jeg er langt fra ferdig og trenger all mulig hjelp til å få alle på rett plass; familie- og slektsforhold var ikke alltid enklere før! (Du blir neppe klokere av å besøke The Manheim Historical Society.)

Det er morsomt å finne konger og annet storfolk fra eldre tid som direkte eller inngifta aner(...og det kan mange med gammal slekt som kan knyttes til Ynglingeætti)Snorre Sturlason var ikke bare forfatter av Heimskringla, men og en rik og mektig mann som nok pyntet på soga når det passet...  - Det er vel heller tvilsomt at slekta vår kan føres direkte tilbake til Harald Hårfagre!

Mesteparten av vår slektshistorie finner vi etter Svartedauden (rundt 1350). Da kommer vi blant annet til Fjaagesundætti, som Uppsund- og Manheim-slektene er godt inngiftet i.

Gjellesvik-/Gjelsvik-slekta kommer mye fra Haus og Sunnfjord.

Har du kommentarer/opplysninger klikk here for å kontakte meg.
Our family tree is posted online on this site! There are 5091 names in our family site.
Jeg oppdaterer underveis, sist Nov 24 2015 og har nå 51 registrerte medlemmer på nettstedet. If you wish to become a member too, please click here.   -Velkommen!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Hans Martin Aase joined another family site: Dalen Web Site
Nov 22, 2015
Jon Sverre Riis joined another family site: bjørge Web Site
Haakon Manheim published a new version of the Manheim-Gjellesvik family tree from the Family Tree Builder
Haakon Manheim added 5 photos to album Family photos
View more
 
Play slideshow
 
Haakon Manheim updated the details of Gunlaug Aslaksdotter Øverbø , Gunhild Asbjørnsdotter Loftsgarden , Turid Kjetilsdotter Bringa , Aanund Olavsson Selstad and 3 other people in family tree Manheim-Gjellesvik
News articles
There are no news articles available
Visits
0002466