You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Adriaan van Tol , en ik ben met deze site begonnen.

Er was een site online met de genealogie van Tol  en maar deze site is van het web gehaald en ik kan geen contact vinden of krijgen met de oude webmaster ook niet via zijn prive mail. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan om de gegevens die bekend zijn niet verloren te laten gaan. Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.

Our family tree is posted online on this site! There are 10172 names in our family site. The earliest event is the birth of Adelheid Dirksdr van de Merwede (geboren van Voorne) (1110). The most recent event is the birth of <Private> Hillebrand (May 17 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Sep 30 2014 en heeft momenteel 312 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
A. Ketting joined another family site: molengraaf Web Site
Yesterday
Dini van den Berg updated her profile.
erwin de bruijn joined another family site: stamboom Web Site
Wim Storm joined another family site: adrianus jacobus swart december Web Site
johanna marina de nooijer joined another family site: Stamboom Claudia en Ronald Web Site
Jan du Pré joined another family site: Verbaas/Snel Web Site
Sep 28, 2014
Adriaan van Tol added Margje Broer (geboren van Eijk) , Pieter Broer , Maria Adriana Fransoise (geboren Semeijn) , Willem Francoise and 10 other people to family tree: van Tol Family Tree
Adriaan van Tol updated the details of Margje Broer (geboren van Eijk) , Pieter Broer , Gerrit Broer , Maria Adriana Fransoise (geboren Semeijn) and 17 other people in family tree van Tol Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002891
 
Loading...
Loading...