You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Adriaan van Tol , en ik ben met deze site begonnen.

Er was een site online met de genealogie van Tol  en maar deze site is van het web gehaald en ik kan geen contact vinden of krijgen met de oude webmaster ook niet via zijn prive mail. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan om de gegevens die bekend zijn niet verloren te laten gaan. Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.

Our family tree is posted online on this site! There are 8081 names in our family site. The earliest event is the birth of Adelheid Dirksdr van de Merwede (geboren van Voorne) (1110). The most recent event is the death of Margaretha van der Hoek (geboren Meijer) (Jan 7 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Apr 19 2014 en heeft momenteel 311 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Henk Wolda joined another family site: heydenrijk Web Site
Henk Wolda joined another family site: Koekoek Web Site
Arie Govert Paans joined another family site: Mulders Web Site
Marja van Nierop joined another family site: Olsen Web Site
Angela Jurjanz joined another family site: steenbergen Web Site
Karl Johnson joined another family site: Jody McIntosh Web Site
Apr 17, 2014
Lucas van Heeren joined another family site: STARK Web Site
Henk Buddingh joined another family site: van Til Web Site
Apr 16, 2014
Adriaan van Tol updated the details of Margaretha Bouwmeester (geboren de Koning) , Lambertus Bouwmeester , Jacob Bouwmeester , Guurtje Ciggaar and 52 other people in family tree van Tol Family Tree
Adriaan van Tol added Margaretha Bouwmeester (geboren de Koning) , Lambertus Bouwmeester , Guurtje Ciggaar , <Private> Speelman and 44 other people to family tree: van Tol Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002467
 
Loading...
Loading...