You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Adriaan van Tol , en ik ben met deze site begonnen.

Er was een site online met de genealogie van Tol  en maar deze site is van het web gehaald en ik kan geen contact vinden of krijgen met de oude webmaster ook niet via zijn prive mail. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan om de gegevens die bekend zijn niet verloren te laten gaan. Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.

Our family tree is posted online on this site! There are 9859 names in our family site. The earliest event is the birth of Adelheid Dirksdr van de Merwede (geboren van Voorne) (1110). The most recent event is the birth of <Private> Hillebrand (May 17 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Aug 30 2014 en heeft momenteel 316 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
johanna marina de nooijer joined another family site: Viborg Web Site
Lucas van Heeren joined another family site: Verstegen Web Site
Mary Wesseling joined another family site: Verstegen Web Site
Adriaan van Tol updated the details of Aaltje Weiermans (geboren Groeneveld) , Willem Karel Weiermans , N.N. , Hendrina Johanna Weiermans and 12 other people in family tree van Tol Family Tree
Adriaan van Tol added Aaltje Weiermans (geboren Groeneveld) , Willem Karel Weiermans , N.N. , Hendrina Johanna Weiermans and 11 other people to family tree: van Tol Family Tree
Harald Petersen joined another family site: Olislagers Web Site
Lokhorst genealogie joined another family site: Olsen Web Site
Willem Ruisch joined another family site: Olsen Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002787
 
Loading...
Loading...