You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Ton Van Dongen .Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen. Geef dan duidelijk aan om welke persoon het gaat, bij voorkeur met geboortedatum.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 1258 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Willem Dirck (Dydderixsoon) van Aerle (1348). De recentste gebeurtenis is overlijden van Catherina Wilhelmina van den Dam (11 jul 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op July 21 2014 en heeft momenteel 46 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree
Family news
July 21, 2014
A site member updated the details of Jacoba Johanna de Bruin Beurskens and Wilhelmus Hendrikus de Bruin in family tree VANDONGEN-BASTIAANSEN
A site member published a new version of the VANDONGEN-BASTIAANSEN family tree from the Family Tree Builder
July 20, 2014
A site member commented on event 83rd birthday of Maria Adriana (Riet) van Dongen:
 Lieve Riet, proficiat met je verjaardag. Jammer dat ik niet met Ton mee kon komen. Zal heel gezellig voor je zijn met de familie. Liefs Yolien 
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001707
 
Loading...
Loading...