You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Mijn naam is Herman Van Roost en ik ben met deze site begonnen.
Doe mee om hiervan iets moois van te maken ! Als je opmerkingen of feedback over deze site hebt klik dan op here om contact met mij op te nemen.

De opgeladen stamboom bevat meer dan 7500 personen die op één of andere wijze verwant zijn met mezelf en mijn echtgenote Hilde Veys - onze voorouders en hun nageslacht tot op vandaag.
Ik ben ook begonnen met het documenteren van enkele markante figuren : onder meer Jozef De Veuster (Pater Damiaan), Hendrik Van Roost (°1390) de eerste 'heer' van het kasteel van Roost te Haacht, Cornelius Van Roost (°1638) de populaire schoolmeester en koster van Werchter, zijn zoon Guilielmus (Willem) Van Roost (°1661) de 'tamboer der Jansenisten' en Felix Van Roost (°1842) de brouwer van het beroemde Werchterse bier Jack-Op. Bezoek bij gelegenheid eens hun 'profiel' en geef je kommentaar ! Je kent wellicht zelf ook markante figuren in de stamboom die je graag bijkomend wil documenteren met beschikbare informatie ; laat het mij zeker weten.

Indien je ook lid wenst te worden, stuur me dan een mail met wat uitleg over je familieverband, op h.van.roost@telenet.be.

 Veel plezier!

Family news
July 21, 2014
A site member joined another family site: LE CALVEZ Web Site
A site member joined another family site: fam Couvreur Web Site
July 20, 2014
A site member joined another family site: Vargas Anda Web Site
July 17, 2014
A site member joined another family site: FAMILIE VANDENBERGHE
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
July 14, 2014
A site member commented on event 7th wedding anniversary of Patrick Van PÉE and Alison HARDING:
 thanks, right back at ya! 36? Wow, enjoy Maui! Nonkel Paul came to see me there once! Hope you have a great time and anniversary? 
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003154
 
Loading...
Loading...