You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Petra van den Brink , uit nieuwsgierigheid naar mijn wortels en dat van mijn man, ben ik begonnen! En wat een hulp kreeg ik bij mijn zoektocht! Allen die daar bij hebben geholpen wil ik enorm bedanken! Voor de adviezen, geduld met uitleggen van hoe iets in elkaar zit enz. en met alles wat men mij gegeven heeft! BEDANKT! Ik ben nog altijd niet klaar, dus wees niet bang niets meer te horen, ik ga gewoon door, er valt nog genoeg te onderzoeken.....
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 1612 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Wouter (Wautger) van Ghorpe (van Ghoerpe- Scellekens) (1280). De recentste gebeurtenis is geboorte van <Private> Overdijk (26 nov 2013).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Oct 23 2014 en heeft momenteel 17 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: van den Brink Web Site
Yesterday
A site member joined another family site: Verbaas/Snel Web Site
Oct 15, 2014
A site member joined another family site: Blokland-Grooters Web Site
Oct 14, 2014
A site member updated the details of Alida Bloem (Mink) , Maria Adriana Sonneveld (van der Laaken) , Johannes (Jo) van der Laaken , Maria Adriana Sonneveld and 12 other people in family tree g54t8a_671735m5e2a6affd4el226
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001212
 
Loading...
Loading...