You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Mieke van Tricht , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.
Our family tree is posted online on this site! There are 2542 names in our family site. The earliest event is the death of Kornelis Roelfs STUUT (28). The most recent event is the death of Everadus(Evert) Stuut (Feb 15 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Apr 22 2014 en heeft momenteel 52 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!

Een van de dingen die ik tegenkwam is dat Abel Stuut(geb.Delfzijl ouders Grietje en Thomas) met zijn vrouw Mettje Veltman en zijn ouders overleden in 1943 ,16 September 3.45, in Duitsland( aangezien hij een binnenschipper was denk ik dat het schip gezonken is in de oorlog). Akte van Saerbeck zit bij zijn file.

Een andere Abel Stuut( geb. Delfzijl ouders Berend en Abelina) is met zijn gezin om het leven gekomen op 16 april 1945 wegens oorlogshandelingen zeggen de papieren.Er werd in die tijd gevochten rondom Delfzijl, zie website:http://www.delfzijlpockettour.nl/index.html.


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: van Putten Web Site
A site member joined another family site: All my relations
Apr 21, 2014
A site member joined another family site: Bongers Website
A site member published a new version of the Honing - 17042012 family tree from the Family Tree Builder
Apr 20, 2014
A site member updated the details of Maria Wendelina Koster (Mol) , Gerrit van Poelgeest , Gerrit Gerritsz VII van Poelgeest and Maria van Culemborg (van Poelgeest) in family tree Honing - 17042012
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001327
 
Loading...
Loading...