You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Mieke van Tricht , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.
Our family tree is posted online on this site! There are 2620 names in our family site. The earliest event is the birth of Willem Spiering van Well (1320). The most recent event is the death of Everadus(Evert) Stuut (Feb 15 2014).
De site is voor het laatst bijgewerkt op July 28 2014 en heeft momenteel 53 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!

Een van de dingen die ik tegenkwam is dat Abel Stuut(geb.Delfzijl ouders Grietje en Thomas) met zijn vrouw Mettje Veltman en zijn ouders overleden in 1943 ,16 September 3.45, in Duitsland( aangezien hij een binnenschipper was denk ik dat het schip gezonken is in de oorlog). Akte van Saerbeck zit bij zijn file.

Een andere Abel Stuut( geb. Delfzijl ouders Berend en Abelina) is met zijn gezin om het leven gekomen op 16 april 1945 wegens oorlogshandelingen zeggen de papieren.Er werd in die tijd gevochten rondom Delfzijl, zie website:http://www.delfzijlpockettour.nl/index.html.


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Maat Web Site
July 26, 2014
A site member joined another family site: Website van de Fam Sijmons en Oor
A site member published a new version of the Honing - 17042012 family tree from the Family Tree Builder
July 25, 2014
A site member updated the details of Cornelis Spiering , Maaike van den Werken (Van De Werken) , Johannes Oorebeek , Adrianus Offers and 6 other people in family tree Honing - 17042012
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001413
 
Loading...
Loading...