Welcome

Mijn naam is Mieke van Tricht , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.
Our family tree is posted online on this site! There are 3360 names in our family site.
De site is voor het laatst bijgewerkt op May 23 2015 en heeft momenteel 53 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!

Een van de dingen die ik tegenkwam is dat Abel Stuut(geb.Delfzijl ouders Grietje en Thomas) met zijn vrouw Mettje Veltman en zijn ouders overleden in 1943 ,16 September 3.45, in Duitsland( aangezien hij een binnenschipper was denk ik dat het schip gezonken is in de oorlog). Akte van Saerbeck zit bij zijn file.

Een andere Abel Stuut( geb. Delfzijl ouders Berend en Abelina) is met zijn gezin om het leven gekomen op 16 april 1945 wegens oorlogshandelingen zeggen de papieren.Er werd in die tijd gevochten rondom Delfzijl, zie website:http://www.delfzijlpockettour.nl/index.html.


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Pon Web Site
A site member joined another family site: RBVAN RIJSWIJK Web Site
A site member added Petrus Harkmans , Alida Maria Blesgraaf (Harkmans) , Eyke Versteeg (Mantes) , Lammertje Van Dalen and 55 other people to family tree: Honing - 17042012
A site member updated the details of Petrus Harkmans , Johanna Hubert (Harkmans) , Alida Maria Blesgraaf (Harkmans) , Wilhelmus Harkmans and 283 other people in family tree Honing - 17042012
A site member published a new version of the Honing - 17042012 family tree from the Family Tree Builder
May 22, 2015
A site member joined another family site: Van Den Branden Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001634
 
Loading...
Loading...