You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Jeg hedder Bo Kihlgast Nielsen og er webansvarlig for dette sted. Alt herinde er oprettet ved hjælp af MyHeritage.com - et okay sted at starte med slægtsforskning. Alle kan oprette familiesteder her og offentliggøre stamtræet på nettet samt dele deres familiebilleder m.v.. Hvis du har bemærkninger til stamtræet, så kontakt mig venligst ved at klikke here.
Our family tree is posted online on this site! There are 14156 names in our family site. The earliest event is the birth of Erik Langeben (laugebeu) Gyldenstjerne (1150). The most recent event is the death of Jørgen Kihlgast (May 29 2014).

Vær venligst opmærksom på at personantallet nævnt ovenfor er en sammentælling af alle de personer, der sammenlagt findes i de (pr. 14. maj 2014 = 3) forskellige udgaver af stamtræet, som findes her på siderne. Det største og mest opdaterede træ bør komme op automatisk, når du kommer herind. Gør det ikke det, så prøv at finde ud af hvordan du vælget det rigtige/største. Giv mig endelig et praj, hvis ikke du kan finde ud af det, så vil jeg forsøge at guide dig.

En måde at finde ud af, om du ser på det rigtige stamtræ er, hvis der ikke er flere end 5800 personer i træet. Er der ikke det, så har du (eller systemet) valgt den forkerte udgave af træet - en af dem, jeg ikke jævnligt opdaterer. Du skal vælge det træ, der er flest personer i. Træet hedder næsten det samme som stedet her hedder, atlså "Kihlgast-Kielgast-Kilgast".

Siden blev sidst opdateret den Aug 22 2014 og har i øjeblikket 105 medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   Rigtig god fornøjelse, og mange tak for din interesse. Smile


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Gustafsson Web Site
A site member joined another family site: Palmberg Web Site
Aug 21, 2014
A site member joined another family site: Iversen Web Site
Aug 20, 2014
A site member updated his profile.
A site member joined another family site: Lagmo - Storaker Web Site
A site member joined another family site: Lorentsen Web Site
Aug 19, 2014
A site member joined another family site: Webseite der Familie STARK - Österreich-Wien
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002086
 
Loading...
Loading...