You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Jeg hedder Kristian Iver Kaastrup Jensen og er webansvarlig for dette sted.
Dette sted er oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet og dele deres billeder.

Formålet med siden er med tiden at få et samlet overblik over så mange personer med familiemæssige relationer som muligt. Jeg har gennem årene samlet mange, men for at få oplysninger om endnu flere, har jeg brug for din hjælp.

Har du oplysninger om personer som jeg ikke har registreret, opfordres alle til at kontakte mig således at jeg kan få de nye oplysninger lagt ind. Alle oplysninger har interesse. Det kan være familiehistorier, billeder, familiebegivenheder etc..

Meningen er at alle interesserede vil blive inviteret til at modtage nyhedsbreve via mail, når der er tilføjet nye oplysninger til familiens mange grene.

Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here.
Our family tree is posted online on this site! There are 1837 names in our family site.
Siden blev sidst opdateret den 9. oktober 2014

Family news
Today
Kristian Jensen published a new version of the Kristian Iver Kaastrup Jensen slaegtstrae family tree from the Family Tree Builder
Yesterday
Poul Egon Sørensen joined another family site: Riberholt Web Site
Kristian Jensen published a new version of the Kristian Iver Kaastrup Jensen slaegtstrae family tree from the Family Tree Builder
Kristian Jensen added 7 photos to album Family photos
View more
 
Play slideshow
 
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001861
 
Loading...
Loading...