Welcome

 Jeg heter Astrid Lid og jeg har laget dette slektstreet for mors familie på Hag og Selnes i Lofoten og ikke minst, for fars familie her på Sunnmøre.  

 

Gården på bildet er Nedre Hag, Nerhag, bruk nr. 3 i Lofoten. Her voks mor og Dagrun opp. Slekten kan følges flere generasjoner bakover og gården var klokkergård de to første generasjonene familien bodde her. Bildet av far og meg er et hyggelig minne.  

 

Det vil alltid finnes feil eller flere opplysinger som kan være med. Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk here for å kontakte meg. Det er kjekt når det kan være med utfyllende opplysninger om personene i slektstreet, gjerne dåp med navnene på faddere og kirke, konf., bryllup og yrke mm. Jeg legger ikke inn forfedrene til de som er gift med søsken av mine aner, men gjerne etterkommere. 

Jeg arbeider nå mest med slekten i Lofoten. For tiden registrerer jeg slektsnavnene som "Herulv" har samlet for etterkommerne til besteforeldra til Richard på Selneset på morssiden; Ole Pedersen og Berit Larsdatter.  Arne Rasmussen har også skrevet om etterslekten til dette paret, datert 1. februar 1974.

 

Our family tree is posted online on this site! There are 1432 names in our family site.

 

Dette webstedet ble til sist oppdatert June 30 2015 og det har for tiden 29 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   Hygg deg!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
June 30, 2015
A site member joined another family site: Barth-Heyerdahl Web Site
A site member joined another family site: Björk Web Site
June 29, 2015
A site member joined another family site: outlander Web Site
June 27, 2015
A site member joined another family site: Halvorsen Web Site
June 26, 2015
A site member joined another family site: outlander Web Site
June 18, 2015
A site member joined another family site: Lyon Web Site
A site member joined another family site: outlander Web Site
June 17, 2015
A site member added source Slektsforum Karmøy to family tree Lid Family Tree
June 15, 2015
A site member joined the site.
A site member joined another family site: Pettersen Web Site
June 09, 2015
A site member tagged Ole Johan Johannessen in 1 photos
 
June 05, 2015
A site member added <Private> Haakstad , <Private> Haakstad , <Private> Haakstad , Karen Haakstad and 2 other people to family tree: Lid Family Tree
A site member updated the details of Rikard JOHAN Selnes , Karl Johan Birkeland , <Private> Haakstad , <Private> Haakstad and 10 other people in family tree Lid Family Tree
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0005555