You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Jan Boersma, en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 6238 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is overlijden van Gerrigje Nijhof (0). De recentste gebeurtenis is geboorte van <Private> Boll (29 mrt 2013).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Apr 14 2014 en heeft momenteel 14 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Apr 11, 2014
Johanna Jacoba van Deudekom joined another family site: rita's family tree Web Site
Apr 06, 2014
Jan Boersma published a new version of the Boersma Family Tree family tree from the Family Tree Builder
Jan Boersma added Gerlof Bottes van Herwey , Gercke Bottes van Herwey , Taecke Bottes van Herwey , Feya Sippes Tjaarda Heemstra and 29 other people to family tree: Boersma Family Tree
Jan Boersma updated the details of Gerlof Bottes van Herwey , Gercke Bottes van Herwey , Taecke Bottes van Herwey , Feya Sippes Tjaarda Heemstra and 34 other people in family tree Boersma Family Tree
Apr 04, 2014
Edwin Lubbers joined another family site: Olsen Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001040
 
Loading...
Loading...