PremiumPlus family site
Welcome

Jeg hedder <Helge Andersen> og er webansvarlig for dette sted.
Jeg startede egentlig med at undersøge min og min kones slægter for over 30 år siden, da vi fandt ud af, at min kones oldefar fra Bågø havde kendt min oldefar fra Thorøhuse. Det medførte så besøg på landsarkiverne i både Viborg og Odense, idet min farfars slægt stammer fra Thy, min farmors (og min kones) fra Vestfyn. Min mormor og morfar stammer fra Sydsjælland, så det blev hurtigt et større projekt. Efter en længere pause med arbejde og børn er jeg nu gået på pension. Nu er tiden og lysten der igen og med internettet er det hele jo blevet meget nemmere.

Dette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet ogdele deres billeder. Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here.
Our family tree is posted online on this site! There are 58927 names in our family site.
Siden blev sidst opdateret den July 30 2015 og har i øjeblikket 76 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: Moreno Høgmo Web Site
A site member joined another family site: Eskildsen Web Site
A site member joined another family site: Test Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0025986